Kenmerken | Verblijven | 15+ foto’s

Kindvriendelijk vakantiepark op Texel

Op dit familiepark ben je er echt even uit. Het vakantiepark Landal Sluftervallei op Texel is omringd door duinen, zodat je alle ruimte hebt om tot rust te komen. Stap samen met de kids op de fiets voor een dagje strand, duik samen in het zwembad en sluit de dag af in de Brasserie.

Vakantiepark Landal Sluftervallei 2, Landal Sluftervallei

Plezier voor het hele gezin

Een wedstrijdje bowlen of poolen? Geniet samen van alle vertier op het park. De kids leven zich uit op het multifunctioneel sportveld, de waterspeelplaats en in de Bollo Club. Of maak een spannende ontdekkingstocht met een gids in natuurgebied De Slufter. Op het vakantiepark is van alles te beleven.

Vakantiepark Landal Sluftervallei 3, Landal Sluftervallei

Welkom op Landal Slutervallei

Altijd al met de kinderen naar het Waddeneiland Texel gewild? Dan is Landal Sluftervallei dé ideale vakantiebestemming met kinderen. Het park ligt midden in de begroeide duinen. Met de haren in de wind maak je vanaf het vakantiepark de mooiste wandelingen. Met de fiets naar het Maritiem en Juttersmuseum in Oudeschild is ook een aanrader. De kinderen hoeven zich niet te vervelen in het overdekt zwembad, speeltuin en waterspeelplaats. Het vakantiepark beschikt over een restaurant en vlakbij ligt Golfbaan de Texelse. Zo hoef jij je ook niet te vervelen.