Kindvriendelijk vakantiepark in Zeeland

Foto/video | Kids faciliteiten | Verblijven

Op steenworp afstand van de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen bevindt zich Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Geniet samen met de kinderen van een dag aan zee of maak een mooie strandwandeling in de avondzon. Een prachtig kindvriendelijk vakantiepark waar je heerlijk kunt verblijven in een van de 4- tot 22-persoonsaccommodaties. In de royale woningen met typische Zeeuwse uitstraling kun je genieten van het strand, vertier en de natuur. Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om zijn gemoedelijke, culinaire en gastvrije karakter. Zoek je met het gezin gezelligheid in één van de stadjes, dan kun je mosselen eten in mosselstad Philippine, een gezellig terrasje pakken in Sluis of een bezoek brengen aan de historische Belgische steden Knokke, Brugge of Gent.

Eindeloos speelplezier

Samen genieten op en rondom het vakantiepark Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Een potje tafeltennis, met het hele gezin jeu-de-boulen of met het trekvlot over het water. Eenmaal aan de overkant vermaken de kids zich met het waterspeeltoestel. Op het strand zandkastelen bouwen en genieten van de zon. Tijd voor elkaar en samen leuke dingen doen.

Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad 2, Vakantiepark Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Ontdek het Zeeuwse landschap

Vanuit jullie kindvriendelijke bungalow fietst je zo de prachtige natuur in, langs de kustlijn of naar een natuurgebied. Wandelen in natuurreservaat De Verdronken Zwarte Polder of op de fiets genieten van het groen in Het Zwin. Verken gezellig Sluis of maak een uitstapje over de grens naar historisch Knokke, Brugge of Gent.