Direct aan Oosterschelde

Uitwaaien, pootje baden, zwemmen, zonnen, windsurfen bij de kite- & windsurfschool … een vakantie aan de Zeeuwse kust begint op het veelzijdige Roompot Beach Resort. Vanaf het vakantiepark loop je zo het heerlijke strand op. Op de camping kun je een heerlijk subtropisch zwembad vinden en de kinderen kunnen zich uitleven bij de Koos Kids Club. Bij de Beach Club kun je een lekker drankje drinken met uitzicht op de zee. In de omgeving van het vakantiepark kun je veel leuke stadjes vinden zoals Veere en Zierikzee en kun je een kijkje nemen bij de stormvloedkering. Ultieme strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het nabijgelegen Banjaardstrand; al jaren één van de schoonste en mooiste van Nederland en onderscheiden met een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Faciliteiten op het park

Roompot Beach Resort is een heerlijk vakantiepark met talloze leuke en fijne faciliteiten. Op het park kun je genieten van een heerlijk zwemparadijs, sportvelden en speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Geniet van de midgetgolfbaan, lasergamebaan, chillzone en bowlingbaan. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Kom een lekker hapje eten bij het restaurant of de snackbar. Op de camping vind je een strand en een jachthaven. 

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark ligt direct aan de Zeeuwse kust. Je kunt er heerlijke stranden vinden, zoals het Banjaardstrand dat bekend staat als één van de schoonste stranden van Nederland. In de omgeving kun je leuke historische stadjes vinden zoals Veere en Zierikzee. Maak een uitstapje naar Deltapark Neeltje jans en de Stormvloedkering of huur een fiets en verken de Zeeuwse natuur.