Eindeloos genieten van een onvergetelijke ervaring

De meeuwen zweven in de grenzeloze lucht boven de zee, de wind in je haar: op de boot komen de vakantiekriebels je al tegemoet. Laat het vasteland met overvolle agenda’s en afspraken achter je en ervaar het ultieme eilandgevoel op Ameland. Op dit prachtige waddeneiland kun je het Vakantiepark Boomhiemke vinden. Op het mooie park vind je leuke faciliteiten voor jong en oud. De kinderen kunnen terecht in de Koos Kids Club, bij het overdeze zwembad of bij de sport- en animatieactiviteiten. Geniet van de wellness met sauna’s, spa’s en stoombaden. Verken het mooie eiland met de fiets of te voet. Breng een bezoekje aan leuke stadjes zoals Hollum en Ness of maak een mooie kajak tocht. Een vakantie op Ameland is een onvergetelijke ervaring! Het nabij gelegen strand van Hollum heeft een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Faciliteiten in het park

Het vakantiepark beschikt over vele fijne faciliteiten. Zo vind je er een spa met sauna’s en stoombaden, waar je even helemaal tot rust kunt komen. De kinderen kunnen zich uitleven bij de kids club, het overdekte zwembad en de midgetgolfbaan. Je vindt er allerlei sportvelden en speeltuinen en je kunt er fietsen huren. In het café en bij de snackbar kun je een lekker hapje eten. 

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark bevindt zich op het prachtige eiland Ameland. Op het eiland kun je genieten van alle rust en ruimte en heerlijk fietsen en wandelen. Je kunt er een bezoekje brengen aan leuke stadjes zoals Nes en Hollum, waar je leuke winkels en restaurantjes kunt vinden. Geniet van de stranden, duinen en havens.