De droomvakantie van elke dierenvriend

Op Vakantiepark Dierenbos, gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen, wordt de droom van elke dierenvriend werkelijkheid. Overal waar je kijkt ziet u bosdieren: is het niet op de foto’s in en om vakantiewoningen, dan is het wel in levende lijve in het bos of op de kinderboerderij. Je kunt er genieten van groene bossen en velden, waar je goed kunt wandelen en fietsen. Daarnaast zit je binnen een halfuurtje in leuke steden zoals Den Bosch en Tilburg. In deze stadjes kun je genieten van de Brabantse gezelligheid en talloze cafés en restaurants. Op het vakantiepark kun je daarnaast genieten van een speelvijver, zwembad en een recreatieprogramma. Als gast van Vakantiepark Dierenbos heb je ook nog eens gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen, waar je oog in oog komt te staan met exotische dieren als leeuwen, olifanten, neushoorns en giraffes.

Vakantiepark Roompot Dierenbos 2, Vakantiepark Dierenbos

Faciliteiten op het park

Op het vakantiepark kun je talloze leuke faciliteiten vinden voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen zich uitleven bij het overdekte zwembad en de speelvijver met speeltoestellen, waar je lekker kunt zwemmen. Je kunt er lekker midgetgolfen en bowlen en in de zomer worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wil je een avond niet koken? Ga dan een hapje eten bij het restaurant of de snackbar.

Vakantiepark Roompot Dierenbos 3, Vakantiepark Dierenbos

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark bevindt zich midden in de Brabantse natuur. Je kunt er in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen en allerlei uitstapjes maken. Zo sta je binnen 15 minuten in Den Bosch, waar je een middag kunt winkelen of een leuk terrasje kunt pakken. Ook steden zoals Oss, Tilburg en Nijmegen liggen in de buurt. Bij een verblijf op het vakantiepark kun je gratis toegang krijgen tot safaripark Beekse Bergen.