Familiecamping op toplocatie

Aan de voet van de duinen, met aan de andere kant het zonnigste strand van Nederland, ligt Camping Dishoek. Een knusse familiecamping met uitstekende voorzieningen, waar jong en oud zich geen moment vervelen. Op het vakantiepark kun je sfeervolle bungalows huren. De zee ligt op loopafstand, waar je kunt genieten van veel strandplezier en mooie wandelingen. Het nabij gelegen strand van Dishoek heeft een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Leuke steden zoals Middelburg of Vlissingen liggen op slechts een kwartiertje rijden. Je kunt er leuke winkels en restaurantjes vinden. Daarnaast kun je in Domburg ook genieten van de spa Wellness & Beauty de Parel. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van het zwemparadijs op het nabijgelegen vakantiepark Hof Domburg. U ziet het, een verblijf op Camping Dishoek heeft alle ingrediënten voor een topvakantie! 

Faciliteiten op het park

Het vakantiepark beschikt over een heerlijk zwembad, snackbar en pizzeria waar je een hapje kunt eten als je even geen zin hebt om te koken. Daarnaast kun je de dagelijkse benodigdheden kopen bij de supermarkt. Op de camping kun je fietsen huren en er is een kidsclub en een uitgebreid animatieprogramma in de zomer. Op het vakantiepark kunnen de kinderen genieten van de leukste speeltuinen en sportvelden.

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark ligt direct aan de heerlijke stranden van Zeeland. Je kunt er genieten van een lange stranddag of een mooie wandeling maken. Daarnaast kun je er ook allerlei watersporten beoefenen. De leuke steden Middelburg en Vlissingen liggen op slechts een kwartier rijden en je kunt er genieten van gezellige straatjes, leuke winkels, lekkere restaurants en mooie musea. Op het vakantiepark kun je fietsen huren en de groene en rustige omgeving ontdekken.