Genieten aan de Noordzeekust

Op een prachtige locatie, direct aan het Noordzeestrand en vlak bij de Oosterschelde en het Veerse Meer, vind je Noordzee Résidence De Banjaard. Het vakantiepark is ruim opgezet en beschikt over uitstekende faciliteiten. Geniet van het zwembad de tennisbaan, de midgetgolfbaan en speeltuinen. Op de camping vind je een kidsclub en lekker restaurant. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en er zijn volop mogelijkheden voor een dagje uit. Bezoek de mooie stad Middelburg of het leuke Deltapark Neeltje jans. Strandliefhebbers zijn binnen 5 minuten lopen op het Banjaardstrand; al meerdere jaren het schoonste en mooiste strand van Nederland. Bovendien is het onderscheiden met een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Faciliteiten op het park

Noordzee Résidence de Banjaard is een heerlijk vakantiepark met veel leuke faciliteiten. Je kunt er genieten van een heerlijk zwembad, sportvelden en speeltuinen. Daarnaast vind je er een lasergamebaan, midgetgolfbaan en fietsverhuur. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud en je kunt een hapje eten in het café of de snackbar. 

Activiteiten in de omgeving

Noordzee Résidence de Banjaard ligt direct aan het Noordzeestrand en vlak bij de Oosterschelde en het Veerse Meer. Je vindt er heerlijke stranden. Zo ligt het park direct aan het Banjaardstrand, het schoonste strand van Nederland. In de omgeving kun je leuke uitstapjes maken. Zo kun je een kijkje nemen bij Deltapark Neeltje Jans en de Stormvloedkering en zijn er genoeg leuke stadjes zoals Middelburg.