Ontdek de parel van Noord-Limburg

Resort Arcen maakt van ieder verblijf een feest! Met een overdekt zwembad en kinderbad, een zwemmeer en visvijver is waterpret gegarandeerd. Het vakantiepark beschikt over genoeg faciliteten: Je kunt er een kinderboerderij, midgetgolfbaan en gave indoorspeeltuin vinden. Daanaast kun je je in de omgeving ook goed vermaken. Geniet van de heide en bossen van het prachtige Nationaal Park de Maasduinen. Maak een mooie wandeling of fietstocht langs de Maas en maak een tripje over de Duitse grens. In Arcen kun je genieten van een historische sfeer en je kunt er de Hertog Jan Brouwerij vinden. En wil je er echt even helemaal tussenuit? Dan is Thermaalbad Arcen de ultieme bron van ontspanning. Het is op en top genieten in het noorden van Limburg.

Faciliteiten op het park

Resort Arcen is een heerlijk vakantiepark met talloze fijne faciliteiten. Geniet van het heerlijke overdekte zwembad of neem een duik in het natuurbad met strand. Op het park vind je talloze sportvelden en speeltuinen en er wordt een leuk evenemtenprogramma georganiseerd voor jong en oud. Op de camping kun je fietsen huren en er is een leuke midgetgolfbaan. Voor een hapje eten kun je terecht bij de pizzeria, snackbar en het restaurant.

Activiteiten in de omgeving

Resort Arcen ligt midden in de groene bossen en velden van Limburg. Je vindt er het historische stadje Arcen, waar je kunt genieten van een gezellige sfeer en de Hertog Jan Brouwerij. Daarnaast kun je mooie wandelingen maken door het Nationaal Park de Maasduinen en langs de Maas. Het vakantiepark ligt vlakbij de Duitse grens. Je kunt er dus leuke uitstapjes maken naar onse Duitse buren.