Paradijs voor natuur- en watersportliefhebbers

Wie aan Fryslân denkt, ziet grenzeloze, groene weiden, grazende koeien en oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen. Een ophaalbrug die zich langzaam verheft. Stolpboerderijen op eeuwenoude terpen. Kerken die boven het veld uittorenen. In het zuidwesten van dit unieke stukje Nederland bevindt zich de Terkaplester poelen: een meer dat deel uitmaakt van het Sneekermeergebied. In dit prachtige meergebied kun je het Waterpark Terkaple vinden. Het park beschikt over mooie waterwoningen die elk een eigen aanlegsteiger hebben. Het is een paradijs voor watersportliefhebbers en in de omgeving kun je prachtige boottochten maken. Vanuit de boot stap je zo uw veranda op!

Faciliteiten op het park

Waterpark Terkaple beschikt over heerlijke watervilla’s. Elke villa heeft een eigen aanlegstijger en bij de camping vind je een mooie jachthaven. Op de camping kun je fietsen huren en er zijn speeltuinen voor de kinderen. Er kan gezwommen worden in het natuurbad. 

Activiteiten in de omgeving

Waterpark Terkaple bevindt zich midden tussen de Terkaplester poelen. Het park ligt vlak bij het prachtige sneekermeer en in de omgeving kun je talloze plassen, rivieren, kanalen en meertjes vinden. het is de perfecte bestemming voor watersporters en je kunt er dan ook zeilen, surfen, kanoën of een motorboot huren. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Je kunt er uitstapjes maken naar Heerenveen en Sneek.