Kindvriendelijk vakantiepark in Limburg

’s Morgens wakker worden met vogels die fluiten en een eekhoorntje in de tuin? Zo rustig begint een dag op dit bruisende vakantiepark in Limburg. Nadat je verse broodjes met de kinderen hebt gehaald, kiest iedereen zijn favoriete activiteit: zwemmen, vissen, knutselen, fietsen… op Weerterbergen zijn er echt ongelofelijk veel mogelijkheden voor het hele gezin. Met een eigen pizzeria, buffetrestaurant en snackbar staat er bovendien elke vakantiedag iets lekkers op het menu. Je verblijft er in eenvoudige huisjes die voorzien zijn van alle gemakken, met naar wens zelfs een eigen steiger en roeiboot. Kom je een feestje vieren met de complete familie of de hele straat, dan is een groepsvilla ideaal.

Sport en animatie

Op dit vakantiepark in Limburg kun je gratis gebruik maken van de sport- en animatieactiviteiten. Gezellig knutselen met Koos Konijn, deelnemen aan leuke toernooien of sportactiviteiten. Voor de kinderen vind je op het vakantiepark ook een bowlingbaan, klimmuur, glow in the dark midgetgolf, indoor speeltuin, tof zwembad, speeltuinen, trampolines, enz.

Zwemparadijs

Vakantiepark Weerterbergen beschikt over een veelzijdig subtropisch zwemparadijs. Hier is het voor jong en oud altijd genieten. Het subtropische zwemparadijs beschikt over een golfslagbad, buitenbad, kinderbad met speeltoestel en een reuzenglijbaan van maar liefst 52 meter met speciale lichteffecten. Zijn jullie na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar in het zwemparadijs.