Kindvriendelijk vakantiepark Ouddorp

Op loopafstand van het Noordzeestrand Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Het gloednieuwe vakantiepark is de ideale bestemming voor een heerlijke ontspannen vakantie aan zee. Er is van alles te doen op en rond het Strand Resort Ouddorp Duin. Zo kun je urenlang plezier beleven in het overdekte zwembad, watersporten beoefenen op de Noordzee, of een heerlijk fietstochtje maken door de groene natuur. Overnacht in één van de luxe villa’s en beleef een onvergetelijke (zomer)vakantie!

Vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin 3, strand resort ouddopr duin

Zoveel te doen voor de kinderen

Tijdens de schoolvakanties worden er volop activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment-team van Landal. Knutselen, yoga op het zand of een oxboard clinic. Er is van alles te doen voor jong en oud. Ook de watersporters zullen zich niet snel vervelen. Tijdens uw verblijf kunt je je hart ophalen met de onbegrensde watersportmogelijkheden op het Grevelingenmeer en op de Brouwersdam. Stand up paddling, surfen, blokarten en kitebuggyen. De kids leren zeilen, terwijl de ouders trots toekijken vanaf het strand. Daarnaast moet je ook zeker de omgeving gaan ontdekken. Op het eiland liggen kilometers fietspaden klaar om ontdekt te worden. Via uitgestrekte polders, duinen en dijken, bereikt u mooie natuurgebieden en karakteristieke stadjes. Op het park zijn fietsen te huur. U kunt heerlijk wandelen in de Duinen van Goeree waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen.

Vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin 1, strand resort ouddopr duin

Verblijf in een luxe villa

Op het vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin heb je de keuze uit 14 verschillende accommodatie types. Het park beschikt over villa’s voor 4 tot wel 24 personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien.