Groningen is een mooie provincie in het noorden van Nederland. Jaarlijks trekken kampeerders en andere vakantiegangers vaak richting het zuiden. Maar het hoge noorden is ook zeker de moeite waard voor een fijne (zomer)vakantie. Een familiecamping in Groningen wordt gekenmerkt door gezelligheid, kindvriendelijke faciliteiten, en een leuk animatieprogramma.

Populaire kindercampings in Groningen

Sorry, geen berichten gevonden

Kamperen op een familiecamping in Groningen

Spendeer je kampeervakantie op een kindercamping in Groningen. Terwijl de kinderen zich vermaken met de activiteiten van het animatieteam, kunnen de ouders even tot rust komen met een goed boek of genieten van het zonnetje. Of ga kamperen op een kindercamping in Groningen en beleef urenlang speelplezier met je nieuwe kampeervriendjes. 

Vakantie in Groningen

Wanneer je op kampeervakantie gaat naar een camping in Groningen mag een bezoek aan de historische stad Groningen zeker niet ontbreken. De bruisende stad is ontzettend prachtig en kent vele leuke horecagelegenheden, ruime winkelstraten, en genoeg activiteiten. De kust van Groningen, wat onderdeel is van de Waddenzee, bieden rust en ruimte zoals eigenlijk nergens in Nederland nog te vinden is. Het landschap van dit mooie stukje Nederland kenmerkt zich door de uitgestrekte stranden met vergezichten. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen door zeekleigebieden en pittoreske dorpjes. Daarnaast vind je in Groningen het Nationaal Landschap Middag-Humsterland. Dit stukje natuur is het oudste cultuurlandschap van Nederland en kenmerkt zich door het boerenlandschap van akkers, sloten en eeuwenoude dorpjes.