Kindercamping Noord-Holland

Voor een kampeervakantie midden in het groen bent u in Noord-Holland aan het goede adres. De Noord-Hollandse natuur bevat verschillende natuurgebieden, landschappen en wateren die bestaan uit diverse bossen, heidevelden, duinen, veenweiden, polders, en het IJsselmeer en Markermeer. Vanaf een kindvriendelijke camping in Noord-Holland kun je mooie wandel- en fietstochten maken en de prachtige omgeving van de provincie ontdekken.

Populaire kindercampings in Noord-Holland

FarmCamps Fleur Stables

Fleur Stables in Oudesluis is een gunstig gelegen boerencamping & glamping met gezellige safaritenten in Noord-Holland met 50 pensionpaarden en 50 schapen.

Lees verder

Molecaten Park Noordduinen

Direct gelegen aan de Noordzee in Noord-Holland kun je het kindvriendelijke Molecaten Park Noordduinen vinden. Geniet van een heerlijke kindervakantie aan de kust.

Lees verder
Bezig met laden

Kamperen op een familiecamping in Noord-Holland

Spendeer je vakantie op een familiecamping in Noord-Holland aan zee en ga zwemmen, een zandkasteel bouwen met de kids, of lees je favoriete tijdschrift op je strandbedje. Of kies voor een overnachting op een charme kindercamping in Noord-Holland met zwembad en geniet van urenlang speelplezier in het water. Bezoek de mooie steden Amsterdam en Haarlem en ga lekker shoppen met de kids.

Vakantie in Noord-Holland

Voor een dagje strand kun je terecht bij de badplaatsen Zandvoort, Bloemendaal. Bergen aan Zee, Egmond aan Zee of Callantsoog. Relax op je strandbedje en geniet van het zonnetje. De kinderen spetteren in het water, bouwen een zandkasteel, of gooien een balletje over. Noord-Holland heeft prachtige grote steden, maar ook kleinere authentieke dorpjes. Bezoek bijvoorbeeld het vissersdorpje Volendam of Marken of de kaasmarkt van Edam of Alkmaar. Of verken de oud Hollandse molens op de Zaanse Schans en waar je even in de 17e en 18e eeuw. Ook beschikt Noord-Holland over bijzondere natuur. Achter de duinenrij van Callantsoog, ligt het Zwanenwater. Dit is een beschermd natuurgebied met de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Het landschap bestaat uit duinen, vlakten, moeras, en dennenbos. Via verschillende wandelroutes krijg je een beeld van de natuur en de veelzijdigheid aan planten en vogels. Verder moet je voor mooie natuur zeker een bezoek brengen aan de Helderse Duinen, de Waddenzee, de West-Friese Omringdijk, of het Dijkgatbos.