Glamping bij de boer in Noord-Holland

Op dit paardenpension en schapenbedrijf in Oudesluis te Noord-Holland van Jan en Saskia draait alles om paarden en pony’s. Je kunt hier je pony-diploma halen of je eigen verzorgpony huren. En dat op nog geen 10 km van het strand van de bekende Noord-Hollandse badplaats Callantsoog. Bij Fleur Stables logeer je in één van de 8 luxe Safaritenten of de 6 luxe Ranchtenten met de super gave Hooi Hooi Badtrailer naast je tent.

FarmCamps Fleur Stables tent, farmcamps fleur stables

Ben je gek van paarden of een echte strandliefhebber?

Naast 14 FarmCamps tenten zijn er ook plaatsen voor een eigen kampeermiddel. De kindercamping heeft een sanitair gebouw en er is een leuke boerderijwinkel waar je van alles kunt kopen en bestellen. Bijvoorbeeld verse broodjes en verse eieren. Verder zijn er speeltoestellen en kunnen de kinderen onder begeleiding van de ouders een pony poetsen of ermee wandelen. Bij voldoende beschikbaarheid kan er ook worden gereden of een paardrijles worden gevolgd.

FarmCamps Fleur Stables ponyles, farmcamps fleur stables

Ponydiploma halen

Kids die graag een keer kennis willen maken met paardrijden kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een aantal korte lessen leren ze van instructrice Thirza alles over het verzorgen en berijden van een pony. Trots zullen ze aan het eind van de vakantie aan jullie laten zien wat ze hebben geleerd. Heb je al voldoende rijervaring, dan kun je bij Fleur Stables ook je “eigen” verzorgpony boeken.