Kindercamping Overijssel

Overijssel is een mooie provincie in het oosten van ons landje. Kamperen op een camping in Overijssel is de ideale manier om de groene bossen, Hanzesteden, en uitgestrekte heidevelden van dit prachtige deel van Nederland te ontdekken. Het leukste van Overijssel is misschien wel dat het enorm divers is. Van een waterrijk poldergebied in het noorden tot de met rivieren en beekjes doorsneden zandgronden van Twente.

Top-20 Kindercampings in Overijssel

Op een kindercamping in Overijssel kunnen gezinnen met kinderen zich helemaal uitleven. Wij hebben de top 20 kindvriendelijke campings in Overijssel voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!

Lees verder
Bezig met laden

Kamperen op een kindvriendelijke camping in Overijssel

Spendeer je weekendje weg op een fijne kindercamping in Overijssel met zwembad en beleef een heerlijke middag bij het water. Ontdek de omgeving tijdens een natuurwandeling met de kids en spring in het zwembad om af te koelen. Of beleef een heerlijke vakantie op een familiecamping in Overijssel en geniet van een goed boek terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. De kids spelen een potje voetbal met hun camping vriendjes en de ouders kijken toe en genieten van het zonnetje.

Vakantie in Overijssel

De natuur van Overijssel is veelzijdig: moeraslandschappen, heidevelden, en uitgestrekte bossen. De provincie kent genoeg natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een groot natuurgebied dat bestaat uit groene bossen en glooiende heidevelden. Er is ook genoeg fauna te vinden en ontdekken. Je kun er onder andere de das, vos, ree, en 75 verschillende soorten vogels spotten. Als je op zoek bent naar rust is dit gebied zeker een aanrader. Daarnaast kun je in Overijssel Het Nationaal Park Weerribben-Wieden vinden. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt in de provincie. Ontdek de stad met de bootje en geniet van het zonnetje. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Maak een fietstocht door het heuvelachtige landschap en geniet van de mooie vergezichten op het Nederlandse platteland. Ook mag een bezoek aan de historische steden Zwolle, Kampen en Deventer zeker niet ontbreken tijdens je kampeervakantie in deze mooie provincie.