Vakantiepark Flevoland

De provincie Flevoland is de jongste van Nederland. Flevoland wordt omringd door meren waar je allerlei watersporten kunt beoefenen. De natuur van de provincie is door zijn bijzondere ontstaan erg divers. Zo heeft Flevoland het grootste loofhoutbos van Nederland, de Oostvaardersplassen, een natuurpark, en het Waterloopbos. Je kunt er heerlijk wandelen en fietstochten maken. De provincie beschikt over talloze fiets- en wandelroutes die door de natuur lopen.

Populaire vakantieparken & bungalowparken in Flevoland

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde is een gezellig familiepark direct gelegen aan het Veluwemeer. Je kunt er genieten van een heerlijke vakantie aan het water met het hele gezin.

Lees verder
Bezig met laden

Kindvriendelijke vakantieparken in Flevoland

Flevoland is een rustige provincie met prachtige natuurgebieden, het Veluwemeer, en pittoreske vissersplaatsjes. Vanaf een vakantiepark in Flevoland kun je de mooie omgeving gaan verkennen. Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en maak een tocht langs de Oostvaardersplassen. Beleef een onvergetelijke vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark in Flevoland. Klim in de speeltoestellen, speel in de zandbak of doe mee met de activiteiten van het animatieteam. Op een vakantiepark in Flevoland met zwembad beleef je urenlang waterpret. Spring in het water, roetsj van de glijbaan en trek een paar baantjes.

Wat te doen in Flevoland met kinderen?

  • Kom terecht in een waar sprookje bij het Hans & Grietje Pannenkoekhuis en Speelpark. Je kunt hier heerlijk eten en veel lol beleven op de trampolines, skelterbaan en hooiberg.
  • Is het een dagje niet zo’n mooi weer? Dan moet je zeker met het hele gezin naar de Kids Playground Almere gaan. De kids zullen zich urenlang vermaken in de ballenbak, op de glijbaan, en springkussens. De indoorspeeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
  • Genieten van een dagje in de natuur? Bezoek dan het Stadslandgoed de Kemphaan. Je kunt hier van alles beleven. De kids kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in de bomen of lekker eten bij het restaurantje.

Vakantie in Flevoland

In Flevoland zijn meer dan genoeg leuke stadjes, natuur en andere bezienswaardigheden te vinden. Zo moet je zeker een kijkje nemen in het dorpje Urk. Hier geniet je van een mooi uitzicht over de sfeervolle haven en er staat een bijzondere vuurtoren uit de achttiende eeuw. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin is het attractiepark Walibi Holland een aanrader. Het park heeft vele leuke achtbanen, maar ook attracties voor jonge kinderen. En beleef het natuurschoon van Flevoland in de Oostvaardersplassen. Dit is een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden, waterplassen, omringd door bossen. Het natuurpark is een waar paradijs voor verschillende vogelsoorten, zoals ganzen, lepelaars en aalscholvers. Verder kun je er ook reeën, vossen, hazen, edelherten, konikpaarden en heckrunderen spotten.