Roompot

Roompot heeft een groot aanbod kindvriendelijke vakantieparken en familiecampings in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. De vakantieparken liggen op de mooiste plekken in de natuur, aan zee of op het platteland. Met een aanbod van 200 bungalowparken en 23 campings, is er voor elk wat wils. Verblijf in een luxe bungalow, chalets, familie villa’s. landhuizen, appartementen of met je eigen kampeermiddel op een campingplaats. Op de vakantieparken hoeven jullie en de kinderen zich niet snel te vervelen. Met goede faciliteiten zoals zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants zullen jij en de kids zich zeker goed vermaken!

 

Bezig met laden

Kamperen bij Roompot

Kamperen op een gezellige kindvriendelijke camping is ontzettend populair en natuurlijk ook heel leuk. Verblijf in de bossen van Nederland, in de natuur van België, op een luxe camping met zwemparadijs in Frankrijk, of in de heuvels van Duitsland. Overnacht op ruime kampeerplaats met je tent, caravan of camper. Wil je liever ergens anders verblijven dan op een camping? Geen enkel probleem, Roompot biedt genoeg alternatieven! Kom even helemaal tot rust op een fijn bungalowpark, dompel je onder in luxe in een hotel of spendeer je weekendje weg op een comfortabel vakantiepark.

Vakantieparken in Nederland

Lekker vakantie vieren in eigen land? Roompot heeft een ruim aanbod vakantieparken gelegen op de mooiste plekken in Nederland. Verblijf aan de Hollandse kust, aan een meer, in de bossen of vlakbij historische steden. Spring in je auto en bezoek de mooiste plekjes van ons veelzijdige kikkerlandje. Ontdek de natuur van de Veluwe, de stranden van Zeeland, en historische steden zoals Amsterdam, Leiden, Delft of Breda. 

Vakantie voor jong en oud

Op de vakantieparken en camping van Roompot is voor iedere leeftijd iets te beleven.  De kids beleven de tijd van hun leven met de activiteiten van het animatieteam. Dat geeft jullie even de tijd om te ontspannen. Lees een goed boek, bezoek de wellness, of trek een paar baantjes in het zwembad. Na de lunch speelt jullie gezin een potje voetbal op het sportveld, verkennen de omgeving, of relaxen in de tuin bij de bungalow. ‘S avonds dineren jullie in het gezellige restaurant en sluiten de dag af op de bowlingbaan. 

 

Waar wil je heen?

Eigen land

Nederland

Europa

Griekenland, Italië, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Turkije

Noord-Afrika

Tunesië

Verre reizen

CuraçaoMexico,

Populaire aanbieders

Familiecampings

Ardoer.com, FarmCamps

Vakantieparken

Molecaten, Roompot