Molecaten

Campings en vakantieparken

Molecaten heeft prachtige campings en vakantieparken aan de kust, in de bossen of direct aan het water. De mogelijkheden voor kamperen of het huren van een huisje of bungalow zijn bij de campings en parken van Molecaten eindeloos; luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste familievakanties en leukste herinneringen.

Vakantie aan de Nederlandse kust

Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Nederland aan zee. Die bestemming staat bij veel families hoog op het verlanglijstje. Bij Molecaten vind je prachtige campings aan zee langs de kust van Zuid-Holland en Zeeland. Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen-Duiveland (Zeeland), het eiland Voorne-Putten en Katwijk aan Zee (Zuid-Holland) zijn een voor een fantastische bestemmingen voor een heerlijke (lange) strandvakantie of weekendje weg aan zee. De kinderen zullen zeker genieten van het heerlijke zandstrand en een frietje op het terras van de strandpaviljoens.

Even weg in puur natuur

Zoek je een mooie vakantiebestemming in de natuur? Dan ben je bij Molecaten aan het juiste adres. Molecaten heeft naast parken aan de Hollandse kust en het Veluwemeer, heel veel parken in de natuur in de buurt of middenin de natuurgebieden, Nationale Parken van Friesland (Friese Wouden), Drenthe, (Drents-Friese Wold, Hondsrug, Dwingelderveld), Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Bijzonder is het Park 't Hout in de Friese Wouden, door de speeltuin en het fantastische zwembad is dit park een droomplek voor (kleine) kinderen. En wat dacht je van Park Kuierpad in de Drentse Hooglanden. Hier ervaar je de mix van pure rust en avontuur. Stuk voor stuk zijn het bestemmingen om heerlijk tot rust te komen.

Vakantie voor waterratjes

Voor liefhebbers van waterplezier en watersporten zijn de campings van Molecaten aan het Veluwemeer of Brielse Maas ideaal. Op het park aan het Veluwemeer vind je ook een zeilschool. Tussen Breda en Roosendaal bevindt zich het Molecaten Park Bosbad Hoeve. Hier vind je het grootste en meest spectaculaire waterspeelpark van Nederland: Waterspeelpark Splesj.

Populaire Molecaten vakantieparken & campings

Molecaten Park Waterbos 🏖️

Op loopafstand van het strand aan de Noordzee in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Waterbos. Geniet van een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust.

Lees verder

Molecaten Park Rondeweibos

Gelegen op loopafstand van het strand van Rockanje in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Rondeweibos. Geniet van een gezellige kindervakantie aan zee.

Lees verder

Molecaten Park Wijde Blick

In de buurt van de Zeeuwse kust en het plaatsje Renesse ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Wijde Blick. De verzorgde camping biedt je een fijne uitvalsbasis voor een vakantie bij zee.

Lees verder

Molecaten Park Kuierpad

Gelegen bij drie zwemmeertjes en in de mooie natuur van Drenthe ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Kuierpad. Op deze ultieme kindercamping is vervelen onmogelijk!

Lees verder

Molecaten Park De Koerberg

Molecaten Park De Koerberg is een gezellige familiecamping en vakantiepark gelegen in de bossen op de Veluwe. Beleef een heerlijke vakantie met het hele gezin!

Lees verder

Molecaten Park ’t Hout

Gelegen in de Friese Wouden in Bakkeveen vind je het super kindvriendelijke Molecaten Park ’t Hout. Geniet van een vakantie met het hele gezin in het mooie Friesland.

Lees verder

Molecaten Park Noordduinen

Direct gelegen aan de Noordzee in Noord-Holland kun je het kindvriendelijke Molecaten Park Noordduinen vinden. Geniet van een heerlijke kindervakantie aan de kust.

Lees verder
Bezig met laden