Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Camping en vakantiepark in Zeeland

In de buurt van de Zeeuwse kust en het plaatsje Renesse ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Wijde Blick. Dit verzorgde vakantiepark biedt je een fijne uitvalsbasis voor een vakantie bij zee. De kampeerplaatsen voor caravans en tenten liggen verspreid over kleine open veldjes. Er zijn ook speciale plekken beschikbaar voor campers. Op zoek naar wat meer luxe? Boek dan een comfortabele chalet, geschikt voor 4 tot 6 personen.

Uitgebreid aanbod aan (kinder)faciliteiten

Tijdens de vakantie hoeven de kinderen en ouders zich niet snel te vervelen. Op een regenachtige dag kunnen jij en de kids zich urenlang vermaken in het overdekte zwembad met kinderbad en waterglijbaan. Verder is er een groot aanbod aan sportieve activiteiten, zoals een voetbalveld, basketbasveld en volleybalveld, In de speeltuin met airtrampoline, glijbanen en klimtoestellen kunnen de kleintjes ook hun energie kwijt. Een lekkere hap haal je af bij de snackbar. Daarnaast is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Molecaten Park Wijde Blick 2, Molecaten Park Wijde Blick

Te doen in Renesse en omgeving

Renesse is een populaire badplaats op het eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. In het centrum kun je een ijsje halen en neerploffen op de gezellige terrasjes. Tevens kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen en kun je er allerlei strand attributen kopen. Het strand bij Renesse is breed en is ontzettend schoon. Prefect dus voor gezinnen met kinderen. Verder kun je in de omgeving van de camping verschillende leuke uitjes ondernemen. Zo kun je veel speelplezier beleven in Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg, Speelpaleis Bambini in Vlissingen en Binnenspeeltuin Vierlinden in Goes. Ook het Zeeuws Museum in Middelburg, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en Subtropisch zwembad Omnium in Goes zijn erg leuk om een dagje met het gezin door te brengen.