FarmCamps

Kamperen bij de boer ❤

Vakantie in Nederland op een FarmCamps camping. Ontdek het boerderijleven en leer alles over de boerderijdieren en geniet van een glamping vakantie vanuit je luxe safaritent. Op een FarmCamps boerderijvakantie vind je boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij. De bestemmingen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren. Er bestaat geen leukere speeltuin dan een boerenerf!

Bekijk hier alle FarmCamps >>

Luxe safaritenten

Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer. De boerderijen bieden daarnaast goede faciliteiten voor kinderen, sanitaire voorzieningen en nuttige diensten. Bij FarmCamps ben je echt bij de boer op vakantie en krijg je een kijkje in de keuken. Ga mee de koeien melken, maak echte boerenvla, een ritje op de tractor of scheer de schapen. Je vindt de FarmCamps boerderijcampings in 8 provincies: Drenthe, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Zeeland.

Ontdek de boerderijcampings

Bezig met laden

Glamping in Zeeland

Bij Zeeland denk je natuurlijk meteen aan water. En dat klopt! Het waterrijke landschap met mooie dijkjes, duinen, vliedbergen en de beroemde Deltawerken zorgt voor een unieke combinatie tussen land en zee. Dit vind je nergens anders in Nederland. En tussen al dit moois vind je drie FarmCamps boerderijen in Zeeland waar je kunt logeren in luxe safaritenten.