FarmCamps

Kamperen bij de boer ❤

Vakantie in Nederland op een FarmCamps camping. Ontdek het boerderijleven en leer alles over de boerderijdieren en geniet van een glamping vakantie vanuit je luxe safaritent. Op een FarmCamps boerderijvakantie vind je boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij. De bestemmingen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren. Er bestaat geen leukere speeltuin dan een boerenerf!

Luxe safaritenten

Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer. De boerderijen bieden daarnaast goede faciliteiten voor kinderen, sanitaire voorzieningen en nuttige diensten. Bij FarmCamps ben je echt bij de boer op vakantie en krijg je een kijkje in de keuken. Ga mee de koeien melken, maak echte boerenvla, een ritje op de tractor of scheer de schapen. Je vindt de FarmCamps boerderijcampings in 8 provincies: Drenthe, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Zeeland.

Populaire FarmCamps, luxe familievakantie vol plezier op de boerderij!

FarmCamps Fleur Stables

Fleur Stables in Oudesluis is een gunstig gelegen boerencamping & glamping met gezellige safaritenten in Noord-Holland met 50 pensionpaarden en 50 schapen.

Lees verder

FarmCamps Oranjepolder

FarmCamps Oranjepolder is een kindvriendelijke boerencamping & glamping in Zeeland met luxe safaritenten, gelegen op het Zeeuwse platteland.

Lees verder

FarmCamps De Kamperhoek 🚜

FarmCamps de Kamperhoek is een rustig gelegen boerencamping & glamping op het platteland van Zeeland met luxe safaritenten, 200 melkschapen, koeien en kalfjes.

Lees verder

FarmCamps Breehees

FarmCamps Breehees in Goirle is een boerencamping & glamping in Noord-Brabant met luxe safaritenten, pension paarden, pony’s en schaapjes.

Lees verder

FarmCamps De Stolkse Weide

FarmCamps De Stolkse Weide is een prachtige kindvriendelijke boerencamping in een oer-Hollands polderlandschap van Zuid-Holland met luxe safaritenten en eigen sanitair.

Lees verder

FarmCamps Five Star

Vakantie met de kinderen op FarmCamps Five Star, een gezellige kindvriendelijke boerencamping met safaritenten en luxe lodgetenten in Zeeland.

Lees verder

Farmcamps Op de Beemd

FarmCamps Op de Beemd is een rustige gelegen boerencamping & glamping op het platteland van Noordoost-Brabant met luxe safaritenten en 85 melkkoeien.

Lees verder

FarmCamps Mariekerke ☘

FarmCamps Mariekerke is een gezellige boerencamping in Zeeland met safaritenten op het Zeeuwse eiland Walcheren, vlakbij de stranden van Domburg en Zoutelande.

Lees verder

FarmCamps Op Flakkee

FarmCamps Op Flakkee op het eiland Goeree-Overflakkee is een boerencamping & glamping in Zuid-Holland met 20 luxe safaritenten en 150 melkkoeien en kalfjes.

Lees verder

FarmCamps Vorstenbosch

FarmCamps Vorstenbosch is een kindvriendelijke boerencamping & glamping in Noord-Branat met luxe ranche- en safaritenten met eigen sanitair.

Lees verder

FarmCamps BoeBaDoe

Heerlijk vakantieplekje in Limburg op een omgetoverde boerderij. Bij BoeBaDoe logeer je in één van de luxe safaritenten met eigen sanitair.

Lees verder

FarmCamps De Bosrand

FarmCamps De Bosrand in Stolwijk is een boerencamping & glamping met luxe lodge- en safaritenten gelegen op het platteland van Drenthe met shetlanders en alpaca veulens.

Lees verder

FarmCamps De Smulhoeve

FarmCamps De Smulhoeve is een kindvriendelijke boerencamping & glamping in Noord-Brabant op een het paardenpension met 9 luxe safaritenten.

Lees verder
Bezig met laden

Glamping in Zeeland

Bij Zeeland denk je natuurlijk meteen aan water. En dat klopt! Het waterrijke landschap met mooie dijkjes, duinen, vliedbergen en de beroemde Deltawerken zorgt voor een unieke combinatie tussen land en zee. Dit vind je nergens anders in Nederland. En tussen al dit moois vind je drie FarmCamps boerderijen in Zeeland waar je kunt logeren in luxe safaritenten.