Vakantie met de kids aan de Zeeuwse kust

Welkom op deze speel- en leerboerderij in Kamperland te Zeeland van Jan en Ella Pijnenburg en hun 4 kinderen. Het is geen echt werkende boerderij meer, maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren. Ook leren ze spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken … en natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag het lokale kruidenbitter ‘Strandjuttertje’ proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje op de aankomstdag.

farmcamps five star 02 1, farmcamps five star

Genieten van het Zeeuwse landschap

De kids kunnen hier heerlijk rondstruinen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer. Het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beverland is omsloten door het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee. Volop mogelijkheden dus om te genieten van de Zeeuwse zon en het mooie polderlandschap.

farmcamps five star 02 2, farmcamps five star

Slapen in een luxe safaritent

Bij Five Star logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitairgebouw. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!