Kindercamping Zuid-Holland

Zuid-Holland is een mooie bestemming voor een heerlijke kampeervakantie. De provincie ligt in het westen van Nederland en heeft de kampeerder veel te bieden. Zo heeft Zuid-Holland bruisende badplaatsen, historische steden, typische Hollandse landschappen, prachtige bloembollenvelden, en duingebieden. De regio is geschikt voor een vakantie aan zee, gezinnen met (jonge) kinderen, rustzoekers, fietsliefhebbers, en wandelliefhebbers.

RCN Toppershoedje

Bij de Zuid-Hollandse kust, op steenworp afstand van de zee, ligt de kindvriendelijke camping & vakantiepark RCN Toppershoedje. Vanaf de camping loop je zo het strand op.

Lees verder

FarmCamps De Stolkse Weide

FarmCamps De Stolkse Weide is een prachtige kindvriendelijke boerencamping in een oer-Hollands polderlandschap van Zuid-Holland met luxe safaritenten en eigen sanitair.

Lees verder

FarmCamps Op Flakkee

FarmCamps Op Flakkee op het eiland Goeree-Overflakkee is een boerencamping & glamping in Zuid-Holland met 20 luxe safaritenten en 150 melkkoeien en kalfjes.

Lees verder

Molecaten Park Waterbos 🏖️

Op loopafstand van het strand aan de Noordzee in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Waterbos. Geniet van een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust.

Lees verder

Molecaten Park Rondeweibos

Gelegen op loopafstand van het strand van Rockanje in Zuid-Holland ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Rondeweibos. Geniet van een gezellige kindervakantie aan zee.

Lees verder
Bezig met laden

Kamperen op een familiecamping in Zuid-Holland

Ontdek de mooie omgeving vanaf een kleine kindvriendelijke camping in Zuid-Holland. Huur een fiets en maak een prachtige tocht langs de duinen en door de bossen. Of beleef een fijne kampeervakantie op een familiecamping in Zuid-Holland aan zee. Bouw zandkastelen met je kinderen, lees een goed boek, of neem een verfrissende duik in het water. Of kies voor een verblijf op een boerencamping in Zuid-Holland. Voer de dieren, leer alles over het boerderijleven en geniet van de gemoedelijke sfeer.

Vakantie in Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft vele leuke badplaatsen die het waard zijn om te bezoeken. Zo moet je zeker de populaire badplaats Scheveningen gaan verkennen. Geniet van het zonnetje en drink een lekkere cocktail bij één van de gezellige strandtenten. Naast Scheveningen, moet je ook zeker de badplaatsen Oostvoorne, Ouddorp, Rockanje, en Katwijk bezoeken. De kust van de provincie is erg mooi om te verkennen per fiets. Daarnaast kun je in de provincie andere historische steden steden vinden, zoals Delft, Leiden, Den Haag, Gouda, Dordrecht en Rotterdam. Natuurliefhebbers moeten zeker het natuurgebied de Duinen van Oostvoorne gaan bezoeken. Het natuurgebied is 264 hectare groot en is een heerlijk gebied om doorheen te dwalen. In het zuidelijke deel van de Leidse Oostvlietpolder ligt natuur- en recreatiegebied ’t Vogelhoff. Je kunt hier fietsen, wandelen en genieten van de natuur en het agrarisch land. Als je echt Hollands platteland wilt beleven dan ben je bij de Polder de Nesse aan het goede adres. Het gebied is 129 ha groot en is het grootste weidevogelgebied van het Zuid-Hollandse Landschap.