Slapen in een safaritent tussen de weilanden van Zuid-Holland

In het mooie polder-landschap vlakbij Gouda ligt het melkveebedrijf van Wilco en Durkje en hun 2 jonge kids. Hun grote erf biedt alle ruimte aan kids om uren te spelen en met de dieren bezig te zijn. Jullie kunnen overnachten in één van 30 glamping-accommodaties met uitzicht op uitgestrekte weilanden en de grazende koeien, schapen, en weidevogels. 

Farmcamps Stolkse Weide 3, FarmCamps De Stolkse Weide

Leer alles over het boerenleven!

Boer Wilco en boerin Durkje kunnen je alles vertellen over de boerderij en de dieren. Ook heb je de mogelijkheid om boer Wilco te helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, of de dieren voeren in de Knuffelschuur. Hou je meer van spelen? Ook dan kom je op de boerderij zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, spelen en zwemmen in de Water Pret Weide of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur. Genoeg te doen dus!

Farmcamps Stolkse Weide 1, FarmCamps De Stolkse Weide

Verblijf in een luxe glampingtent

Op het erf van de Stolkse Weide overnacht je in één van de 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. De fijne Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het splinternieuwe sanitair gebouw van de boerderij. En als je net dat beetje extra luxe wilt, dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!