Vakantie Zeeland met kinderen

Vakantie in de provincie Zeeland met kinderen is de perfecte combinatie om samen met het hele gezin te genieten van zee, strand, duinen, bossen, polders, pittoreske dorpen en leuke steden.

Bezig met laden

Kindvriendelijk vakantie aan zee

Bij een kindervakantie in Zeeland draait alles natuurlijk om de zee, zandstranden en mosselen met frietjes eten. De provincie Zeeland bestaat uit zes schiereilanden en een stuk vaste land. Je vindt er maar liefst een 600 kilometer lange kuststrook met stranden. Langs de kust kunnen de kinderen heerlijk krabbetjes vangen, zandkastelen bouwen, vissen, zwemmen, vliegeren, zeilen en nog veel meer. Actieve families kunnen tijdens een kindvriendelijke vakantie in Zeeland ook hun hart ophalen. Wandelen, zeilen, blowkarten (strandzeilen), kiten en fietsen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Ontdek de Zeeuwse kust

Aan de Zeeuwse kust is het heerlijk toeven voor jong en oud. Geniet van de uitgestrekte stranden bij de gezellige badplaatsen Domburg, Goes en Renesse. Ontdek de Deltawerken, het Watersnoodmuseum en Deltapark Neeltje Jans. De kinderen leren op een speelse wijze de roemruchte watergeschiedenis van de provincie. Het is prachtig wandelen en fietsen in de fraaie natuurgebieden als het Zwin en Nationaal Park de Oosterschelde. Je vindt in Zeeland pittoreske Zeeuwse dorpen en leuke steden. 

Kamperen met de kids

De provincie Zeeland is een prachtige kampeerbestemming voor families met jonge kinderen! De kindvriendelijke campings in Zeeland bieden in veel gevallen kinderanimatie, een prachtige zwembad, leuke speeltuinen en liggen in de buurt van het strand. De kinderen beleven de tijd van hun leven op een Kindercamping in Zeeland. Ze maken er snel vakantievriendjes, er is heel veel vertier, mooie sport- en speelvelden en meestal is er ook een binnenspeeltuin. Houden jullie van waterplezier, kies dan voor een camping in Zeeland met zwembad. Je vindt in Zeeland ook campings met een overdekt zwembad als het buiten nog te koud is om te zwemmen. Geniet van mosselen met frietjes of pannenkoeken in het familierestaurant. Op de campings vind je kampeerplaatsen, vakantiehuisjes, bungalows, ingerichte tenten of super leuke thema-accommodaties, zoals strandhuisjes of safaritenten.

Vakantieparken in Zeeland

Ben je van plan om een kindvriendelijke vakantie in Zeeland te boeken? Boek dan huisje, kinderbungalow of cottage op een vakantiepark in Zeeland! In de provincie Zeeland vind je geweldige vakantieparken met (subtropisch) zwembad, kinderbadjes, waterattracties en te gekke waterglijbanen. Een vakantiepark aan de zee is de ideale bestemming om samen met de kids te ravotten op het strand, zwemmen in de golven, uitwaaien tijdens een wandeling in de duinen of krabbetjes zoeken. Boek een bungalow, luxe villa of gezellige cottage op een vakantiepark in Zeeland en geniet van een comfortabele vakantie met de kinderen. Op de vakantieparken vind je een scala aan kinderfaciliteiten en voorzieningen als een restaurant, bowlingbaan, animatie voor jong en oud, dansavonden en georganiseerde excursies.

Waar wil je heen?

Eigen land

Nederland

Europa

Griekenland, Italië, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Turkije

Noord-Afrika

Tunesië

Verre reizen

CuraçaoMexico,

Populaire aanbieders

Familiecampings

Ardoer.com, FarmCamps

Vakantieparken

Molecaten, Roompot