Kindvriendelijk vakantiepark in Zeeland

Vakantie in Zeeland met de kinderen op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is puur genieten! De luxe villa’s, vaak in combinatie met een grote tuin, bieden alle comfort en privacy. En de ligging aan het strand (350 meter), de trendy strandpaviljoens en de vele toprestaurants in de directe omgeving maken het voor het hele gezin verder helemaal compleet. De kinderen kunnen, na een middagje strand, genieten op het park van waterfietsen, zwemmen, dansen met Koos Konijn, knutselen en nog veel meer. In de omgeving kun je leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de mondaine badplaats Knokke, het natuurgebied Het Zwin of de historische stad Brugge. Absoluut de moeite waard!

Sport en spel voor het hele gezin

Op dit kindvriendelijke vakantiepark in Zeeland kun je gratis gebruik maken van de sport- en animatieactiviteiten. Gezellig knutselen met Koos Konijn, deelnemen aan leuke toernooien of sportactiviteiten. Daarnaast vind je op het vakantiepark een bowlingbaan, fietsverhuur, kids club, speeltuin, sporthal, waterrecreatie, tennisbaan en voetbalveld. Er is voor ieder wat wils!

Activiteiten in de omgeving

Noordzee Résidence Cadzand-Bad bevindt zich vlakbij de Belgische grens. Het park ligt direct aan een heerlijk strand, waar je een mooie duik kunt nemen of een lange strandwandeling kunt maken. In de omgeving kun je leuke Nederlandse en Belgische stadjes bezoeken. Daarnaast kun je heerlijk wandelen en fietsen in Natuurgebied het Zwin.