Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Vakantiepark in Friesland

Vakantiepark Bergumermeer is een groot en gezellig familiepark pal aan de oever van een groot recreatiemeer in Friesland. Je kunt er kamperen of een accommodatie huren. De staanplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en geschikt voor tenten, caravans en campers. Verder is het mogelijk om te verblijven in een waterlodge, stacaravan, vakantiehuis, coco sweet tent, safaritent, chalet of bungalow.

Ardoer Vakantiepark Bergumermeer 2 1, Ardoer Vakantiepark Bergumermeer

Waterparadijs voor kinderen

Het vakantiepark aan het Bergumermeer is een waar paradijs voor waterliefhebbers. Zo kun je er een bootverhuur, zeilschool en jachthaven vinden. Bovendien kun je een verfrissende duik nemen in het meer of genieten van de zon op het strand. Verder heeft het vakantiepark ook een overdekt zwembad met waterspeeltuin en waterglijbaan. Daarnaast kun je op het terrein een balletje trappen op het sportveld, minigolven met het hele gezin of lekker klimmen en klauteren in het speelparadijs Jonas en de Walvis. In het hoogseizoen worden er talloze activiteiten georganiseerd voor de kids. Voor eten en drinken kun je terecht bij het gezellige familierestaurant of de snackbar.

Vakantie in Friesland met het gezin

Friesland is een fantastische provincie met veel mooie bezienswaardigheden, prachtige natuur en leuke activiteiten. Leer bijvoorbeeld alles over de meest bijzondere dieren in AquaZoo Leeuwarden, ga op onderzoek uit in Natuurmuseum Fryslân of beleef urenlang plezier in Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe. Mooie stadjes en dorpen in de buurt van het vakantiepark zijn Leeuwarden en Dokkum. Maar je kunt ook lekker de natuur opzoeken in het Nationaal Park de Alde Feanen.