Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Vakantiepark in Drenthe

In de kop van Drenthe, direct aan de oevers van een groot meer ligt het kindvriendelijke Vakantiepark Cnossen Leekstermeer. Op het familiepark kun je kampeerplaatsen, safaritenten en chalets huren. De plaatsen zijn lekker ruim en zijn voorzien van 16 ampère stroom.

Waterparadijs voor kinderen

De camping is uitgerust met een leuke speeltuin waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Voor de oudere kids is er een recreatieruimte aanwezig met spelletjes, tafeltennistafel en een tv. Op het Leekstermeer is het ook prima vertoeven. Je vindt er een strandje, een zwemvlot met evenwichtsbalk, zeilschool, bootverhuur en jachthaven. Na alle waterpret kun je een lekker hapje komen eten bij het sfeervolle paviljoen.

Ardoer Vakantiepark Cnossen Leekstermeer 2, Ardoer Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Ontdek de omgeving

In de omgeving van het vakantiepark is genoeg te zien en doen. Beleef bijvoorbeeld een gezellige dag uit met het hele gezin in Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe. Het park heeft talloze speeltoestellen, een kleine achtbaan, een verkeerscircuit, zweefmolen, spookhuis, glijbanen en meer. Andere leuke kinderuitjes zijn AquaZoo Leeuwarden, Natuurmuseum Frylân en Outdoor Klimpark Grolloo. Op zoek naar wat rust? Ga dan lekker wandelen in Natuurgebied De Onlanden. Leuke steden die je kunt bezoeken Groningen zijn Groningen, Leeuwarden, Emmen en Dokkum.