Kindercamping Noord-Brabant

Noord-Brabant is een schitterende provincie die bekend staat om zijn gezelligheid, het bourgondische leven, pittoreske dorpjes, en mooi steden. In de op een na grootste provincie van Nederland stikt het van het natuurschoon. Veel familiecampings in Noord-Brabant liggen in de buurt van mooie natuurgebieden, zoals Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en de Peel. Met de vele fiets- en wandelroutes kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in dit deel van Nederland. Ook kun je vanaf een kindvriendelijke camping in Noord-Brabant prima de grote steden van de provincie ontdekken.

Populaire kindercampings in Noord-Brabant

Farmcamps Op de Beemd

FarmCamps Op de Beemd is een rustige gelegen boerencamping & glamping op het platteland van Noordoost-Brabant met luxe safaritenten en 85 melkkoeien.

Lees verder

FarmCamps De Smulhoeve

FarmCamps De Smulhoeve is een kindvriendelijke boerencamping & glamping in Noord-Brabant op een het paardenpension met 9 luxe safaritenten.

Lees verder

FarmCamps Breehees

FarmCamps Breehees in Goirle is een boerencamping & glamping in Noord-Brabant met luxe safaritenten, pension paarden, pony’s en schaapjes.

Lees verder

FarmCamps Vorstenbosch

FarmCamps Vorstenbosch is een kindvriendelijke boerencamping & glamping in Noord-Branat met luxe ranche- en safaritenten met eigen sanitair.

Lees verder

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een kindvriendelijk vakantiepark en camping met recreatiemeer, binnenzwembad en kinderboerderij gelegen in de bossen van Noord-Brabant.

Lees verder
Bezig met laden

Kamperen op een charme camping in Noord-Brabant

Beleef een heerlijke kampeervakantie op een kleine familiecamping in Noord-Brabant en kom volledig tot rust. Wordt één met de natuur en maak prachtige wandeltochten door de omgeving. Of ga kamperen op een kindercamping met zwembad in Noord-Brabant en ga lekker zwemmen na een dagje de Brabantse steden te hebben ontdekt. Bezoek Breda, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, of Eindhoven met de kids.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.