Kindercamping Utrecht

Utrecht is een schitterende provincie gelegen in het hart van Nederland. De kleinste provincie van ons land heeft vele natuurgebieden en bijzondere kastelen die je kunt bezoeken. Daarnaast moet je de sfeervolle steden Utrecht en Amersfoort ook niet overslaan tijdens je kampeervakantie. Een vakantie in Utrecht is geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers, gezinnen met (jonge) kinderen, wandelaars en fietsliefhebbers.

RCN het Grote Bos

In de natuur op de Utrechtse Heuvelrug ligt het mooie vakantiepark RCN het Grote Bos. Beleef urenlang plezier in het zwembad met vette waterglijbanen!

Lees verder
Bezig met laden

Kamperen op een familiecamping in Utrecht

Beleef een heerlijke kampeerervaring vanaf een kindvriendelijke camping in Utrecht met zwembad en spendeer de hele middag bij het water. Ga zwemmen of speel een potje waterpolo met je campingvrienden. Of overnacht op een kindercamping op de Utrechtse Heuvelrug en geniet van de mooie natuur. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de prachtige wandelpaden die langs de open velden, bossen, en heidevelden lopen.

Vakantie in Utrecht

Tijdens je kampeervakantie mag een bezoek aan de authentieke stad Utrecht zeker niet ontbreken. De stad is zeer geschikt voor een heerlijke dag shoppen. Langs de grachten in het centrum vind je leuke boetiekjes en grote winkelketens. Andere steden zoals Amersfoort en Veenendaal zijn ook zeker de moeite waard. Natuurliefhebbers kunnen gaan genieten van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Dit Nationaal Park bestaat uit uitgestrekte bossen, heide vlaktes, meren, graslanden, en zandverstuivingen. Verder kun je er ook talloze flora en fauna vinden. Zo kun je er reeën, spechten, vossen, en diverse roofvogels spotten. Voor een gezellig dagje op het water kun je terecht bij de Loosdrechtse Plassen.