Boerderijcamping in Zeeland

Deze gezellige familiecamping in Meliskerke ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren, vlakbij de steden Middelburg en Vlissingen. Zeeland staat bekend om zijn ruimte, rust, vrije natuur en prachtige stranden. Op deze kindercamping in Zeeland heb je het allemaal binnen handbereik. Jullie kinderen zullen zich prima vermaken op en om de camping. Want “Kaasboerderij Mariekerke” beschikt over een speeltuin, waterpretweide, grote speelschuur met glijbaan, hooizolder en maisbad en natuurlijk heel veel leuke en lieve dieren! Het strand van Zoutelande is slechts 4,5 kilometer fietsen. Maar ook de ruime en schone stranden van Domburg, Dishoek, Westkapelle en Vrouwenpolder liggen op fietsafstand.

FarmCamps Mariekerke 02 1, FarmCamps Mariekerke

Luxe safaritenten in Zeeland

Bij Mariekerke kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 12 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 5 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent en 6 even zo luxe Barntenten met zelfs een bad in de tent. Keus genoeg dus!

FarmCamps Mariekerke 02 2, FarmCamps Mariekerke

Overheerlijke schapenkaas en yoghurt

Er worden dagelijks ruim 200 schapen gemolken. Van deze schapenmelk wordt overheerlijke schapenkaas en yoghurt gemaakt. Naast de vele schapen en lammetjes vind je hier ook hele grote vleeskoeien van het Blonde d’Aquitaine ras. Machtig mooie beesten om te zien. Op zondag hanteert FarmCamps Mariekerke zondagsrust. Op deze dag is de boerderijwinkel gesloten en zullen er geen activiteiten plaatsvinden.