Droomvakantie aan de Zeeuwse kust

Altijd gedroomd van een vakantievilla aan de Zeeuwse kust? Dan is een vakantie op Buitenhof Domburg een hele goede keuze. Op het heerlijke vakantiepark kun je genieten van fijne villa’s en landhuizen met tuin. Vanaf het vakantiepark loop je zo naar de stranden van Zeeland en het stadje Domburg. Domburg is een schilderachtig stadje met veel leuke terrasjes en restaurants. In de omgeving kun je genieten van uitgestrekte duinen en groene velden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovendien kunnen jong en oud op het park genieten van o.a. het overdekte zwembad, bowlingbanen en een heerlijk kuur- en beautycentrum. De nabij gelegen stranden van Oostkapelle hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. 

Roompot Buitenhof Domburg 2, roompot buitenhof domburg

Faciliteiten op het park

Het vakantiepark beschikt over de leukste faciliteiten voor het hele gezin. Zo kun je er een overdekt zwemparadijs vinden en kun je je uitleven op de midgetgolfbaan en bowlingbaan. Kinderen kunnen zich uitleven in de indoor speeltuin en bij de gezellige kids club. Je kunt genieten van een lekker hapje eten bij het restaurant, de snackbar en de bar. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt en je kunt tot rust komen bij de wellness. 

Activiteiten in de omgeving

Buitenhof Domburg bevindt zich direct aan de heerlijke Zeeuwse kust. Je loopt zo het strand op en kunt genieten van een lange stranddag of een heerlijke wandeling. Bij het vakantiepark kun je fietsen huren om de groene omgeving te verkennen. Daarnaast loop je zo het Zeeuwse dorpje Domburg in. Het dorpje is erg gezellig en je kunt er genieten van leuke winkeltjes en terrasjes.