Kindercamping & glamping in Zeeland

Op zoek naar een kampeerplaats, luxe chalet of glamping accommodatie voor een fijne vakantie met het hele gezin in Zeeland? Op slechts 800 meter van het prachtige zandstrand van Nieuwvliet vind je de kindvriendelijke Camping Zonneweelde. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping Zonneweelde!

Op loopafstand van het strand

Bij Camping Zonneweelde geniet je samen met het gezin van een welverdiende kampeervakantie aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op loopafstand van het Zeeuwse strand vind je de gezellige kampeervelden met ruime plaatsen. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat de kinderen zich al snel thuis voelen op de gezellige familiecamping in Zeeland.

Camping Zonneweelde kampeerplaats, camping zonneweelde

Kamperen met de kids

Naast de goede service en gastvrijheid zijn er activiteiten e faciliteiten voor alle leeftijden. De camping staat vooral bekend om zijn top animatie. Dat is nog niet alles.. als enige aan de Zeeuwse kust beschikt Camping Zonneweelde over een buitenzwembad met grandioze waterspeeltuin! Daarnaast hebben alle kampeervelden speeltoestellen voor de kleintjes. Een groot piratenschip om heerlijk te spelen en we hebben zelfs een cool voetbalveld met pannakooi!

Camping Zonneweelde Beach Lofts, camping zonneweelde

Glamping, chalets, luxe trekkershutten en strandslaaphuisjes

Bij Camping Zonneweelde kun je naast kamperen ook genieten van een luxe vakantie in één de glamping accommodaties. Zo beleef je het ultieme kampeergevoel, maar dan met de luxe en het comfort van thuis. De Beach Loften en de Glamping Tent geven jullie een unieke kampeerervaring met strandbeleving. Ook de luxe chalets voor 5 of 6 personen bezorgen de kids een onvergetelijke vakantie aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Sinds 2016 is het zelfs mogelijk om op het strand van Nieuwvliet in één van de leuke strandhuisjes te slapen!