Duurzaam genieten aan de kust

Maak kennis met het gloednieuwe Water Village, het eerste volledig duurzame park van Roompot Vakanties. Op dit kleinschalige en autovrije park beleef je een heerlijke vakantie voor jezelf en voor de natuur! Je vind er mooie bungalows die duurzaam zijn gebouwd en worden verwarmd met behulp van warmtepompen. De vakantiehuizen liggen direct aan het water en zijn erg luxe. In de omgeving kun je de leukste activiteiten ondernemen voor jong en oud. Ga zeehondjes spotten tijdens een boottocht over de Oosterschelde, neem windsurflessen op het Veerse Meer of sluit de dag af bij de ondergaande zon op het Noordzeestrand. Het nabij gelegen Banjaardstrand heeft een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. In de omgeving kun je pittoreske dorpjes vinden, zoals Veere, Middelburg en Goes. Water Village ligt direct naast Roompot Beach Resort. Als gast van Water Village maak je gratis gebruik van de vele faciliteiten van dat park.

Faciliteiten in het park

Water Village ligt direct naast het Roompot Beach resort park. Je kunt als gast van Water Village, gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark. Op het park kun je genieten van een heerlijk zwemparadijs, sportvelden en speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Geniet van de midgetgolfbaan, lasergamebaan, chillzone en bowlingbaan. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Kom een lekker hapje eten bij het restaurant of de snackbar. Op de camping vind je een strand en een jachthaven. 

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark ligt direct aan de Zeeuwse kust. Je kunt er heerlijke stranden vinden, zoals het Banjaardstrand dat bekend staat als één van de schoonste stranden van Nederland. In de omgeving kun je leuke historische stadjes vinden zoals Veere en Zierikzee. Maak een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans en de Stormvloedkering of huur een fiets en verken de Zeeuwse natuur.