Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Vakantiepark in Ouddorp, Zuid-Holland

Bij de Zuid-Hollandse kust, op steenworp afstand van de zee, ligt de kindvriendelijke camping & vakantiepark RCN Toppershoedje. Je kunt er kamperen of ervoor kiezen om een accommodatie te huren. De plaatsen zijn lekker ruim, voorzien van elektra en liggen op open velden. Op sommige velden zijn speeltoestellen aanwezig waar de kids kunnen spelen. Liever wat meer luxe? Dan kun je ook verblijven in stacaravan, safaritent, bungalow of appartement.

Urenlang speelplezier

De kleintjes kunnen in de zomer heerlijk spetteren en spelen in de waterspeeltuin. Verder is er een sportveld waar je kunt voetballen, een leuke speeltuin en een tafeltennistafel op het terrein aanwezig. Vanaf de meivakantie tot eind september worden er ook allerlei leuke activiteiten en spellen georganiseerd door het enthousiaste animatieteam. Bij de gezellige brasserie kun je terecht voor een heerlijke maaltijd. Er is ook een snackbar waar je een patatje kunt afhalen.

Kinderuitjes in de omgeving

In de omgeving van het vakantiepark is ook genoeg te doen voor gezinnen met kinderen. Vanaf de camping loop je zo het strand op en kun je genieten van een heerlijke dag aan zee. Op zoek naar een educatief uitje? Breng dan een bezoek aan Het Nationaal Brandweermuseum, maritiem museum Het Droogdok Jan Blanken of Historyland in Hellevoetsluis. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende dierenparken te vinden, zoals Geitenboerderij De Mèkkerstee in Ouddorp, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en Faunapark Flakkee in Nieuwe Tonge.