Vakantie met kinderen bij de boer

Op de boerderijcamping van boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel kun je helpen met het verzorgen van de jonge kalfjes, knuffelen en rijden op de pony, smullen van het zelfgemaakte ijs en natuurlijk heel veel spelen. Boerderij De Geele Bosch ligt op een mooie en rustige plek in Oldeholtwolde te Friesland met een spannend avonturenbos waar de kids uren kunnen spelen, hout mogen sprokkelen voor het kampvuur of hutten kunnen bouwen. Wil je een keer het erf af, bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren.

FarmCamps De Geele Bosch 03, farmcamps de geele bosch

Rustige boerencamping in Friesland

Deze FarmCamps boerderijcamping ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden. Er is naast de luxe safaritenten ook een veld met 10 plaatsen waar je met jouw eigen kampeermiddel met de kids kunt genieten. Op loopafstand vind je de Tjonger, een vaart waar je kunt zwemmen en varen.

FarmCamps Geele Bosch 3, farmcamps de geele bosch

Luxe safaritenten in Friesland

Puur natuur, zo mooi is het op FarmCamps De Geele Bosch. Dit stukje Friesland biedt een mooi landschap van weilanden zover je kunt kijken. Op een paar honderd meter van de boerderij ligt de Tjonger, een smalle vaart waar je kunt vissen en bootje kunt kijken. En vanuit de luxe Safaritenten loop je zo het eigen avonturenbos in. Bij De Geele Bosch logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet en koud stromend water. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw.