Baden in luxe bij FarmCamps Op Flakkee

Op een mooie plek op Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk te Zuid-Holland wonen en werken boer Huibert, boerin Annet en hun 4 kinderen. Hier maak je kennis met het leven op een moderne melkveehouderij en kun je tegelijk ook het eiland ontdekken. De boerderij ligt op een mooie, rustige plek op het eiland, middenin de polder, op steenworp afstand van het Haringvliet en het leuke stadje Middelharnis. Goeree-Overflakkee is een mooi eiland dat nog niet onder de voet wordt gelopen door de vele toeristen. Het eiland wordt aan drie kanten omringd door water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en natuurlijk de Noordzee. Met ruim 25 kilometer aan strand is er altijd wel een leuk plekje aan het water te vinden.

FarmCamps Op Flakkee 2, farmcamps op flakkee

Tour de Boer

Tijdens ieder verblijf geven boer Huibert en boerin Annet een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertellen jullie graag wat zij doen, hoe zij leven en werken en maken je wegwijs op de boerderij. Zo leer je de boerderij kennen en krijg je leuke en bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.

Glamping en safaritenten op Goeree-Overflakkee

Bij Op Flakkee logeer je in één van de 20 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Farmtent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Barntent met eigen badkamer in de tent. De 20 luxe tenten staan verdeeld over 4 veldjes die grenzen aan de grote speelweide waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven of kunnen knuffelen met de dieren in de dierenweide. Achter de tenten grazen de schapen, pony’s en koeien en in de verte zie je de statige bomen van de dijk langs het Haringvliet.