Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Camping en vakantiepark in de Drents-Friese Wold

Gelegen in de natuur van het Drents-Friese Wold en aan een zwemmeer ligt de kindvriendelijke camping en vakantiepark Molecaten Het Landschap. Op het kampeerterrein kun je staanplaatsen huren voor tenten, caravans en campers. De plaatsen liggen verspreid over autovrije en open velden en zijn voorzien van elektriciteit. Daarnaast kun op Molecaten Park Het Landschap ook verblijven in een safaritent, stacaravan of groepsaccommodatie.

Zwemmen, spelen en voetballen

De kindercamping heeft een groot aanbod aan speel- en sportfaciliteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen tijdens de vakantie. Zwem en speel in de grote zwemvijver met speeleiland en ligweides. Voor de kleintjes is er een special ondiep gedeelte van het meertje beschikbaar waar ze lekker kunnen spetteren. Is het wat minder mooi weer? Dan kunnen jij en je gezin lekker zwemmen in het overdekte zwembad met peuterbad. Bovendien heeft het familiepark een sportveld, visvijver, minigolfbaan, grote speeltuin, tafeltennistafels en een aantal kleine speeltuintjes waar je je kunt vermaken. Bij het gezellige snackrestaurant kun je een lekkere pizza of patatje komen eten. Je kunt hier natuurlijk ook een maaltijd afhalen en opeten bij je caravan of accommodatie.

Molecaten Park Het Landschap 2, Molecaten Park Het Landschap

Ontdek Drenthe

Als je in Drenthe bent kan een bezoek aan een hunebed natuurlijk niet ontbreken. De dichtstbijzijnde hunebedden zijn D52 bij het plaatsje Diever (10 km). Verder kun je in de omgeving van de camping heerlijk wandelen door de natuur van het Drents-Friese Wold of bijvoorbeeld een leuk dagje uit beleven in de dierentuin van Wildlands, Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha of Kabouterland in Exloo.