Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Gezellige kindercamping in Drenthe

Gelegen bij drie zwemmeertjes en in de mooie natuur van Drenthe ligt het kindvriendelijke Molecaten Park Kuierpad. Deze ultieme kindercamping heeft ruime kampeerplaatsen te huur op open veldjes of gelegen aan het water. Daarnaast kun je er ook safaritenten, kampeer cabins, stacaravans en vakantiehuisjes huren.

Geniet van de vele kinderfaciliteiten

Op deze leuke camping is vervelen echt onmogelijk! De ruim opgezette camping biedt waterplezier in één van de drie zwemmeertjes, in het buitenzwembad met waterglijbaan of in het binnenbad. Rondom het water kun je heerlijk relaxen in de ligweide of op het strand. Sportievelingen kunnen zich vermaken op de skatebaan, voetbalveld, klimbaan, volleybalveld, skibaan, basketbalveld of basketbalveld. Bovendien zijn er meerdere speeltuinen te vinden op het terrein waar de kleintjes lekker kunnen klimmen en klauteren. Bij het gezellige restaurant met terras kun je een heerlijk hapje eten.

Molecaten Park Kuierpad 2, Molecaten Park Kuierpad

Leuke bezienswaardigheden en (kinder)uitjes in Drenthe

Drenthe staat bekend om de bijzondere hunebedden. Je kunt er alles over leren in het Hunebedcentrum in Borger. Het museum laat je ervaren hoe de hunebedbouwers duizenden jaren gelegen woonden en leefden. Natuurlijk kun je zelf op pad gaan en de hunebedden met eigen ogen bekijken. Leuke kinderuitjes in de omgeving zijn WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen, Plopsa Indoor Coevorden, het Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen en Flippies Pretpaleis in Bakkeveen. Het is ook een aanrader om de mooie (brink)dorpen Orvelte, Ruinen, Vledder, Diever, Dwingeloo, Smilde en Bakkeveen te bezoeken.