Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindercamping op de Veluwe

Midden in de bossen van de Veluwe vind je Camping en Bungalowpark de Heaghehorst. Je kunt hier overnachten in je eigen kampeermiddel of een accommodatie huren. De kampeerplaatsen zijn ruim en zijn voorzien van stroom. Er zijn ook plaatsen met privé sanitair te huren voor optimale luxe. Verder heeft de camping (kinder)bungalows, chalets, appartementen, safaritenten en woodlodges te huur.

Faciliteiten op de camping

Op deze camping kunnen jong en oud genieten van eindeloos veel waterpret in het binnenzwembad, buitenzwembad, waterlgijbanen en waterpraypark. Verder zijn over het terrein diverse speeltuintjes te vinden waar de kleintjes zich kunnen uitleven. Op het sportveld kun je voetballen, volleyballen en basketballen. Bij de snackcorner kun je terecht voor een lekkere snack en verse pizza.

Gezinsuitjes in de omgeving

In de omgeving kun je talloze leuke activiteiten ondernemen samen met je gezin. Zo ligt het Dolfinarium slechts op 8 km rijden van de camping. In dit zeezoogdierepark kun je jezelf onderdompelen in de onderwaterwereld en van alles leren over de mooiste dieren van de zee. Bestel hier alvast je tickets! Wil je een keer leker actief zijn met de kids, dan is Klimbos Garderen een superleuk uitje. Je kunt er nergen verschillende parcours vinden, waarvan eentje op maar liefst 25 meter hoogte.

Meer info en boeken