Foto’s | Accommodaties | Prijzen

Op slechts 2 km van het Noordzeestrand ligt het kindvriendelijke bungalowpark Kustpark Texel van Roompot. Tijdens je vakantie hoef je je niet snel te vervelen. Het park heeft een zwemparadijs, tennisbaan en sportveld. De kinderen kunnen zich daarnaast helemaal uitleven in de speeltuin of op de minigolfbaan. Met het animatieteam kun je gezellig knutselen of deelnemen aan leuke sportactiviteiten. In de wellness kun je een middagje ontspannen. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij de snackbar of het eetcafé.

Roompot Vakanties Kustpark Texel 2, Kustpark Texel Roompot

Charmante bungalows en vakantiehuizen

Op Kustpark Texel kun je vakantiehuizen en bungalows huren. Ze zijn knus ingericht en van alle gemakken voorzien. Ben je op zoek naar wat meer luxe? Boek dan een vakantiehuis met een sauna.

Natuur en dorpjes op Texel

Als je op zoek bent naar natuur, zit je op Texel goed. Verken bijvoorbeeld het Nationaal Park Duinen van Texel. Het park bestaat uit verschillende gebieden met groene bossen, uitgestrekte velden, lekkere stranden en mooie uitzichten waar je uitstekend kunt wandelen. Ook de indrukwekkende zandvlakte de Slufter is zeker de moeite waard om te bekijken. De slufter wordt omgeven door hoge duinen en bestaat uit een echt kwelderlandschap. Het is een mooi gebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en ongerepte natuur. Naast de prachtige en veelzijdige natuur moet je ook zeker één van de gezellige dorpjes bezoeken. De Koog is een mooi dorpje in het westen van Texel. Je kunt er lekker rondstruinen langs de oude vakwerkhuizen, gezellige straatjes en plaatselijke winkels. Centraal op het eiland ligt het historische stadje Den Burg. De plaats heeft een rijk verleden en heeft nog een authentiek middeleeuws vesting karakter. Eén van de hoogtepunten van Den Burg is de Oudheidkamer. De Oudheidkamer is een prachtig huis gebouwd in 1599. Het is één van de oudste huizen van het eiland en tegenwoordig kun je er het Streekmuseum vinden.