Samen genieten midden in de natuur

Op de grens van de indrukwekkendste Strabrechtse heide ligt Bospark ’t Wolfsven. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur. Op het park kun je een heerlijk meer vinden, waar je kunt zwemmen of kunt waterfietsen. Geniet van het sport- en annimatieprogramma en de talloze leuke activiteiten die je op het park kunt ondernemen. in de omgeving kun je ook genoeg doen! Maak een mooie wandeling, fietstocht of paardrijtocht. Zin om er een dagje op uit te gaan? Ga dan eens voor een dagje shoppen in Eindhoven of beleef spannende avonturen in attractiepark Toverland.

Faciliteiten op het park

Bospark ’t Wolfsven is een fijn vakantiepark met talloze faciliteiten. Zo vind je op het park een heerlijk recreatiemeer waar je kunt zwemmen en een waterfiets kunt huren. Je kunt er genieten van sportvelden, lasergamen, midetgolf en leuke speeltuinen. Er wordt een animatieprogramma georganiseerd en je kunt genieten van een heerlijk zwembad met glijbaan. Kom een hapje eten in het restaurant of snackbar.

Roompot Bospark t Wolfsven 2, Bospark 't Wolfsven

Activiteiten in de omgeving

Bospark ’t Wolfsven bevindt zich tussen de groene bossen en velden van Brabant. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast bevindt het park zich tussen de leuke steden Helmond en Eindhoven, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer en leuke winkels. Op zoek naar een leuk dagje uit? Bezoek dan zeker het attractiepark Toverland!