Vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer is een heerlijk vakantiepark gelegen in Flevoland, aan het Veluwemeer. Het park heeft een grote jachthaven waar je je boot kunt neerleggen. Ook is er een zeilschool en een mooi strandje, waar je kunt zwemmen. Er is een buitenzwembad en binnenzwembad met peuterbad. Ook kun je er genieten van een indoorspeelplaats, een midgetgolfbaan en sportvelden, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en je kunt een hapje eten in het restaurant.

Vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer 2, Vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer

Urenlang speelplezier

Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. De kids klimmen en klauteren in het speelkasteel of leven zich uit op de airtrampoline. Zit het weer even tegen, dan nemen ze een duik in het overdekte zwembad of vermaken ze zich in de indoorspeelplaats. Zeilles of stand up paddling is leuk voor het hele gezin! Het hele jaar door worden er volop activiteiten georganiseerd, voor ieder wat wils. De kinderen vermaken zich met het Fun & Entertainment-team en beleven een onvergetelijke vakantie. Boogschieten, midgetgolfen of een souvenir knutselen voor opa en oma.

Omgeving van het Vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer

Vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer is gelegen in Flevoland, aan de oever van het Veluwemeer. Je kunt op het meer allerlei watersporten beoefenen zoals zeilen, surfen en kanoën. Daarnaast is er een strandje en kun je dus lekker zwemmen. De camping ligt vlakbij Harderwijk, waar je het Dolfinarium kunt vinden en ligt daarnaast vlakbij het pretpark Walibi.