25+ foto’s | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark Limburg

Vakantiepark Landal De Lommerbergen in Reuven is een kindvriendelijk vakantiepark in Limburg gelegen in de groene Limburgse bossen en velden. Op het park vind je een fijn zwemmeer met strand en een avontureneiland, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op het park vind je genoeg speeltuinen en er is een groot subtropisch zwemparadijs met golfslagbad, glijbanen en jacuzzi’s. Er is daarnaast een mooi restaurant en een indoorspeelplaats met podium, waar de leukste activiteiten worden georganiseerd door Bollo de Beer.

Vakantiepark Landal De Lommerbergen 2 1, Vakantiepark Landal De Lommerbergen

Eindeloos speelplezier

Op het park is van alles te doen. Van ravotten in de indoorspeelplaats tot spelen bij de kinderboerderij en een duik in het Subtropisch Waterparadijs. Een potje tafeltennis of een middagje midgetgolf. In de omgeving van het park maakt u leuke uitstapjes naar Speelpark Klein Zwitserland of Attractiepark Toverland.

Vakantiepark Landal De Lommerbergen 3, Vakantiepark Landal De Lommerbergen

Omgeving van het Vakantiepark Landal De Lommerbergen

Vakantiepark Landal De Lommerbergen bevindt zich in het noordoosten van Limburg, gelegen tussen Venlo en Roermond. Beiden steden kun je bezoeken en je vindt er veel leuke bezienswaardigheden en restaurantjes. Het park ligt daarnaast aan de rivier de Maas, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast kun je er ook kanoën.