Kindvriendelijke campings in Flevoland

Op een kindvriendelijke camping in Flevoland zullen de kleine kampeerders een onvergetelijke tijd beleven! Ga zwemmen in het tropische zwemparadijs, beleef urenlang plezier in de speeltuin en speel een potje voetbal met je nieuwe campingvriendjes. Om het zoeken naar de perfecte kindvriendelijke campings wat makkelijker te maken, hebben we de 5 leukste en mooiste kindercampings in Flevoland voor jullie op een lijstje gezet!

1. Molecaten Park Flevostrand – Biddinghuizen

Faciliteiten: Indoor speeltuin, tafeltennis, binnenzwembad, buitenzwembad, peuterbad, buitenspeeltuin, airtrampoline, voetbal, basketbal, minigolf, zeilschool, zwemmeer, waterglijbaan, restaurant, supermarkt.

Molecaten Park Flevostrand, Kindercamping Flevoland

Kindvriendelijk vakantiepark en camping gelegen aan het Veluwemeer. Ga kamperen of overnacht in een chalet, stacaravan, kampeer cabin, lodge- of safaritent. Op Molecaten Park Flevostrand hoeft niemand zich te vervelen. Neem een verfrissende duik in het zwembad, geniet van een rustgevend momentje in de whirlpool, ga schommelen in de binnenspeeltuin of speel een potje tafeltennis met je vakantievrienden, het kan hier allemaal. In zeilschool De Randmeren komt ook de watersporter aan haar of zijn trekken.

Bekijk Molecaten Park Flevostrand

2. RCN Vakantiepark Zeewolde – Zeewolde

Faciliteiten: Volleybal, tennis, basketbal, tafeltennis, sportterrein, speeltuin, vakantiekerk, binnenzwembad, zeilen, surfen, animatieprogramma, waterspeeltuin, zwemmeer.

RCN Vakantiepark Zeewolde, Kindercamping Flevoland

Gezellig familiepark direct gelegen aan het Veluwemeer. Je kunt er zowel kamperen als overnachten in een huuraccommodatie. RCN Zeewolde heeft een grote speeltuin met glijbanen, schommels, airtrampoline, tennisbaan, kinderboerderij en voetbalveld. Verder kun je bij de brasserie of snackbar terecht voor een heerlijke maaltijd. Op een warme zomerdag kun je lekker zwemmen in het meer of verkoeling zoeken in de waterspeeltuin.

Bekijk RCN Vakantiepark Zeewolde

LEES OOK: Top-5 Kindvriendelijke vakantieparken in Flevoland

3. EuroParcs Zuiderzee – Biddinghuizen

Faciliteiten: Bowlingbaan, binnenzwembad, restaurant, watersport centrum, wellness, sauna, sportveld, tafeltennis, minigolf, animatieprogramma, buitenspeeltuin, zwemmeer.

EuroParcs Zuiderzee, Kindercamping Flevoland

Leuk vakantiepark en camping aan het Veluwemeer. Het is mogelijk om kampeerplaatsen, safaritenten, tiny houses en chalets te huur. EuroParcs Zuiderzee beschikt over een binnenzwembad met waterglijbaan, voetbalveld, indoor speeltuin en wellness met sauna en Turks stoombad. Bij de beachclub kun je genieten van een lekkere lunch of een verfrissend drankje. Op het park worden er ook allerlei leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Bekijk EuroParcs Zuiderzee

4. Camping De Voorst – Kraggenburg

Faciliteiten: Voetbal, tennis, restaurant, speeltuin, animatieprogramma, buitenzwembad, volleybal.

Camping De Voorst, Kindercamping Flevoland

Fijne gezinsvriendelijke camping in het Voorsterbos, grenzend aan de Zwolsevaart. In de grote speeltuin met airtrampoline, tokkelbaan, schommels en glijbanen kunnen kinderen zich urenlang uitleven. In de zomer is er ook een professioneel animatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten organiseert, zoals disco’s, viswedstrijden en voorstellingen. Ook is er op het speeleiland met een vuurschaal, waar een gecontroleerd kampvuur mag worden gestookt om marshmallows te roosten. Andere faciliteiten op Camping De Voorst zijn een minigolfbaan, voetbalveld, tennisbaan, supverhuur en restaurant.

Bekijk Camping De Voorst

5. Camping De Ruimte – Dronten

Faciliteiten: Volleybal, waterspeeltuin, animatieprogramma, restaurant, speeltuin, trampoline.

Camping De Ruimte, Kindercamping Flevoland

Gezellige charme camping verscholen in het Abbertbos en op 500 meter van de Veluwse randmeren. De camping is autovrij waardoor de kinderen vrij uit kunnen spelen en rondrennen over het terrein. Op de warme zomerdagen kunnen de kleintjes verkoeling zoeken in het waterspeelbad, terwijl de ouders relaxen in de zon. Camping De Ruimte heeft daarnaast een speeltuin, restaurant en een uitgebreid recreatieprogramma.

Bekijk Camping De Ruimte

Lees ook: