Kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe

De Veluwe is een schitterend natuurgebied gelegen in de provincie Gelderland. Je vindt er een ruim aanbod aan mooie vakantieparken voor gezinnen. Van kleinschalige parken met een aantal kinderfaciliteiten tot grote parken met een uitgebreid aanbod aan luxe voorzieningen. Spring in het zwembad, roetsj van de glijbaan en trap een balletje op het voetbalveld. De meeste familieparken hebben in de schoolvakanties ook een leuk entertainmentprogramma. In dit blogbericht kun je een overzicht van 15 kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe vinden.

1. EuroParcs Resort De Wije Werelt

Faciliteiten: Indoor speeltuin, animatieprogramma, restaurant, kinderboerderij, buitenzwembad, buitenspeeltuin, voetbal, volleybal, tafeltennis.

EuroParcs De Wije Werelt,

Midden in de bossen op de Veluwe ligt het kindvriendelijke vakantiepark De Wije Werelt. Op het park kun je kampeerplaatsen, chalets en unieke glampingaccommodaties huren. Jong en oud zullen zich niet vervelen tijdens de vakantie. Zo is er een verwarmd buitenzwembad met peuterbad, kinderboerderij, in de indoor speeltuin en animatieteam zorgt voor de entertainment. Voor een heerlijke maaltijd kun je terecht bij het restaurant, het eetcafé of de snackbar.

Bekijk EuroParcs Resort De Wije Werelt

2. TopParken Resort Veluwe

Faciliteiten: Restaurant, buitenzwembad, binnenzwembad, waterglijbaan, voetbal, basketbal, tafeltennis, bowlingbaan, klimbos, indoor speeltuin, gameroom, animatieprogramma.

TopParken Resort Veluwe,

Midden in de bossen van de Veluwe, ligt het gezellige familiepark Resort Veluwe van TopParken. De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en hebben soms zelfs een sauna in de tuin voor de ultieme ontspanning. Daarnaast kun je komen kamperen met je eigen camper, caravan of tent. Op het park kun je een heerlijke buitenzwembad met vette glijbaan, een verwarmde binnenbad, beachvolleybalveld en multifunctioneel sportveld vinden. Bij Brasserie de Wildebras kun je heerlijk lunchen, borrelen, dineren of gewoon even bijkomen na een wandel-of fietstocht.

Bekijk Resort Veluwe

3. Landal Coldenhove

Faciliteiten:  Binnenzwembad, kinderglijbaan, spraypark, airtrampoline, buitenspeeltuin, indoor speelparadijs, dierenweide, restaurant, bowlingbaan, basketbal, boogschieten, adventure golf, skelters, indoor klimwand, voetbal, volleybal.

Landal Coldenhove,

Midden in een bos van Gelderland ligt Vakantiepark Coldenhove. Op dit familiepark kun je verblijven in een bungalow of overnachten in een safaritent. Ook is het mogelijk om met je eigen camper, caravan of tent te kamperen op de bijbehorende camping. Met faciliteiten en voorzieningen zoals een overdekt zwembad, indoorspeelparadijs, dierenweide, animatieprogramma, bowlingbaan en verschillende sportvelden hoeft het gezin zich niet te vervelen. Na al dat spelen kunnen jij en de kids lekker gaan eten bij de sfeervolle brasserie, snackbar of de pizzeria.

Bekijk Landal Coldenhove

4. Molecaten Park De Koerberg

Faciliteiten: Bowlingbaan, buitenzwembad, speeltuin, basketbal, voetbal, sportterrein, tennis, volleybal, restaurant.

Molecaten Park De Koerberg,

Gezinsvriendelijk vakantiepark en camping in de bossen van Heerde. Je kunt er kamperen met camper, caravan of tent, of een bungalow, chalet, kampeercabin of ingerichte tent huren. Geniet van zwemmen in het buitenbad, voetballen op het sportveld en bowlen met het gezin. ’s Avonds kun je dineren in het sfeervolle restaurant van Molecaten Park De Koerberg en het is mogelijk om boodschappen te doen in de kleine winkel.

Bekijk Molecaten Park De Koerberg

5. RCN Vakantiepark De Jagerstee

Faciliteiten: Sportterrein, dierenweide, minigolf, snackbar, brasserie, supermarkt, vakantiekerk, animatieprogramma, buitenzwembad, speeltuin.

RCN De Jagerstee,

Midden in de bossen op de Veluwe ligt Vakantiepark De Jagerstee. Het familiepark beschikt over een heerlijk buitenzwembad met peuterbad en er zijn vele speeltuinen te vinden. Daarnaast is er een midgetgolfbaan en allerlei sportvelden, waar kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Binnen vind je een indoor speeltuin en en wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd. De camping beschikt over een restaurant met terras en een snackbar, waar je lekker kunt eten. Ook is er een supermarkt en kun je er fietsen huren.

Bekijk Vakantiepark De Jagerstee

LEES OOK: Top-15 kindvriendelijke vakantieparken Gelderland

6. EuroParcs De Hooge Veluwe

Faciliteiten: Binnenzwembad, buitenzwembad, peuterbad, fitness, sauna, restaurant, animatieprogramma, skelterverhuur, voetbal, basketbal, sportterrein.

EuroParcs De Hooge Veluwe,

Op EuroParcs Hooge Veluwe geniet je van een heerlijke vakantie midden in de natuur. Het is een heerlijk vakantiepark met genoeg faciliteiten. De kinderen kunnen genieten van een mooi overdekt zwembad, een buitenbad en een uitgebreid recreatieprogramma. Daarnaast kun je genieten van een voetbalveld en diverse leuke speeltuinen. Voor een lekker hapje eten kun je bij het restaurant en de snackbar terecht.

Bekijk EuroParcs De Hooge Veluwe

7. TopParken Landgoed de Scheleberg

Faciliteiten: Grote speeltuin, animatieprogramma, tennis, sportterrein, airtrampoline, tafeltennis, buitenzwembad, peuterbad, restaurant.

Landgoed de Scheleberg,

Midden in de bossen op de Veluwe ligt het charmante vakantiepark Landgoed de Scheleberg van TopParken. Op het mooie familiepark zijn fijne vakantiehuizen en luxueuze villa’s te huur. Tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten op het programma en is er een Kidsclub. Verder is er een buitenzwembad, binnenzwembad, sportveld, snackbar en restaurant aanwezig op het park.

Bekijk Landgoed de Scheleberg

8. Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Faciliteiten: Minigolf, sportterrein, buitenzwembad, restaurant, indoor speeltuin, animatieprogramma, tafeltennis, buitenspeeltuin.

Bungalowpark Hoenderloo,

Bungalowpark Hoenderloo is een gezellig vakantiepark met veel leuke faciliteiten. Zo kun je er een lekker buitenzwembad vinden en kunnen de kinderen zich uitleven bij de speeltuin en de trampoline. Het vakantiepark heeft een kids club en er wordt een leuk recreatieprogramma georganiseerd. Je kunt er een potje midgetgolf of tennis spelen en een lekker hapje eten bij het restaurant en de bar.

Bekijk Bungalowpark Hoenderloo

9. Molecaten Park de Leemkule

Faciliteiten: Restaurant, broodjesservice, binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, buitenzwembad, speelveld, airtrampoline, dierenweide, tennis, adventure minigolf.

Molecaten Park de Leemkule,

Kindvriendelijk vakantiepark met zwembad gelegen tussen naald- en loofbossen op de Veluwe. Op het vakantieterrein kun je kamperen of een trekkershut, bungalow of pipowagen huren. Molecaten Park de Leemkule heeft een binnenzwembad, buitenzwembad, tennisbaan, dierenweide en een groot speelveld met een trampoline en speeltoestellen vinden. Voor wat ontspanning is er een sauna, Turks stoombad en een zonnebank. Ook is er een gezellig restaurant waar je lekker een hapje kunt eten.

Bekijk Molecaten Park de Leemkule

10. Landal Heideheuvel

Faciliteiten: Airtrampoline, kinderboerderij, bowlingbaan, blotevoetenpad, boogschieten, tennis, sportterrein, buitenspeeltuin, animatieprogramma, binnenzwembad, brasserie, tafeltennis.

Landal Heideheuvel,

Midden in de groene natuur van Gelderland ligt Vakantiepark Landal Heideheuvel. Op het vakantiepark kun je verblijven in een comfortabele of luxe bungalow. Vervelen is onmogelijk op het familiepark. Er is een binnenzwembad, bowlingbaan, tennisbaan boogschietbaan, sportveld en het hele jaar een fun & entertainment programma. Voor eten en drinken kun je terecht bij de sfeervolle brasserie of snackbar. In de omgeving van het vakantiepark kun je heerlijk fietsen en wandelen.

Bekijk Landal Heideheuvel

LEES OOK: Top-10 Kindercampings op de Veluwe

11. Vakantiepark De Berkenhorst

Faciliteiten: Minigolf, skelterverhuur, tafeltennis, buitenspeeltuin, sportterrein, minimarkt.

Vakantiepark De Berkenhorst,

Heerlijk vakantiepark voor gezinnen midden in de Veluwse bossen bij Apeldoorn. Vakantiepark De Berkenhorst biedt eindeloos plezier voor jong en oud met een zwemparadijs, sportterrein, minigolfbaan, speeltuin en kids club in de zomermaanden. De bungalows zijn geschikt voor 2 tot 10 personen.

Bekijk Vakantiepark De Berkenhorst

12. Landgoed de IJsvogel

Faciliteiten: Animatieprogramma, buitenzwembad, binnenzwembad, spraypark, restaurant, tennis, padel, bowlingbaan, voetbal, vissen, indoor speeltuin, snackbar, tafeltennis.

Landgoed de IJsvogel,

Groot familiepark op een terrein van 30 hectare, Er is de mogelijkheid tot het huren van villa’s, tiny houses, lodges, safaritenten en groepsaccommodaties. Met een binnenzwembad én een buitenzwembad kun je zowel in de zomer als in de winter genieten van urenlang zwemplezier. Landgoed de IJsvogel heeft daarnaast een binnenspeeltuin, visvijver, voetbalkooi, bowlingbaan, tennisbaan, restaurant en animatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert.

Bekijk Landgoed de IJsvogel

13. Vakantiepark Ackersate

Faciliteiten: Trampolinepark, waterspeeltoestellen, buitenspeeltuin, indoor speeltuin, kinderboerderij, animatieprogramma, buitenzwembad, binnenzwembad, waterglijbanen, peuterbad, tennis, minigolf, restaurant.

Vakantiepark Ackersate,

Luxe vakantiepark, gelegen te midden van de groene bossen en velden van de Veluwe. Hier vind je een uitgebreid zwemparadijs met zowel binnen- als buitenbaden, grote glijbanen en een waterspeeltuin. Daarnaast biedt de camping een trampolinepark, dierenweide en watervallei, perfect voor de kinderen om zich uit te leven. Ackersate organiseert een gevarieerd animatieprogramma voor zowel jong als oud, en beschikt over sportvelden, speeltuinen en een midgetgolfbaan.

Bekijk Ackersate

14. Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Faciliteiten: Tennis, speeltuin, buitenzwembad, peuterbad.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp,

Rustig vakantiepark aan de rand van de Veluwe, in Hanzestad Harderwijk. De accommodaties liggen verscholen tussen de bomen en zijn van alle gemakken voorzien. In de zomer kun je heerlijk ontspannen in het zonnetje terwijl de kinderen lekker spetteren in het peuterbadje. Voor de oudere kinderen is er ook een dieper zwembad beschikbaar om in te zwemmen. Bungalowpark Het Verscholen Dorp heeft daarnaast een speeltuin, tennisbaan en een Italiaans restaurant ligt op slechts 2 minuten lopen.

Bekijk Bungalowpark Het Verscholen Dorp

15. EuroParcs De Zanding

Faciliteiten: Binnenzwembad, wellness, zwemmeer, fietsverhuur, suppen, restaurant, animatieprogramma, voetbal, basketval, kleine winkel.

EuroParcs de Zanding,

Kindvriendelijke vakantiepark in Otterlo. Het natuurmeer met zandstrand biedt verkoeling in de zomer en is de perfecte plek voor gezinnen om zich te vermaken. Op de minder mooie dagen kun je zwemmen in het verwarmde binnenzwembad. Verder heeft EuroParcs De Zanding een speeltuin, sportveld en animatieprogramma. Culinair genieten doe je in restaurant.

Bekijk Vakantiepark De Zanding

Lees ook: