Hof van Saksen is een luxe en kindvriendelijk vakantiepark met aquapark en wellness gelegen in het noorden van Drenthe, vlakbij Assen. Op het park vind je alles wat je nodig hebt en het is dan ook de perfecte plek voor een vakantie met het hele gezin. Op het park vind je een groot zwemmeer met strand, speeltuin, klimtoren en klimwand. Er zijn daarnaast twee grote recreatieruimtes. In de Havezate kun je een enorm zwemparadijs vinden en kun je genieten van een spa, fitness, terras en restaurant. In De Brink vind je veel activiteiten voor de kinderen zoals het indoorspeelparadijs, de bowlingbaan en meerdere academies, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Op het park vind je daarnaast een wandelbos, een lasergame baan, sportvelden en een boogschietbaan. Er zijn oneindig veel activiteiten voor jong en oud en je hoeft je er dus geen moment te vervelen.

Hof van Saksen Vakantiekidz 1, Hof van Saksen

Eindeloos sporten en spelen

Kinderen vervelen zich geen moment op Hof van Saksen: trampolinespringen in de Bounz® Arena, klimmen en klauteren in Indoorspeelparadijs Harrewar en tactisch spelen in de Laser Tag Arena. En ze kunnen terecht in één van de vele Kinder Academies. Waar ze leren een hele mooie knuffel te maken, archeologische vondsten doen en nog veel meer!

Hof van Saksen Vakantiekidz 3, Hof van Saksen

Omgeving van het Hof van Saksen

Het Hof van Saksen ligt midden in de groene velden van Drenthe. Het park ligt op een paar kilometer van Assen. In Assen kun je genieten van veel leuke restaurantjes en winkeltjes. In de omgeving kun je daarnaast heerlijk fietsen en wandelen door de groene natuur. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Emmen, Westerbork en Dwingelderveld.