Kindvriendelijke campings in Denemarken

Beleef een fantastische vakantie met kinderen in Denemarken. Je kunt hier genieten van prachtige bossen, uitgestrekte kustlijnen en schilderachtige stranden. Deze kindercampings beschikken over leuke speeltuinen, een mooi zwembad en gezellige recreatieteams die boordevol activiteiten aanbieden. Bekijk hier de 10 leukste en mooiste campings voor gezinnen in Denemarken.

1. Familie Camping Nymindegab – Zuid-Jutland

Familie Camping Nymindegab, Kindvriendelijke campings Denemarken

Levendige gezinscamping in Zuid-Jutland, op 1,2 km van de Noordzee. Het zwemparadijs heeft een buitenbad, peuterbad en supervette waterglijbaan. Andere voorzieningen omvatten een kinderboerderij, minigolfbaan, sportterrein, grote speeltuin en snackbar. Tijdens het hoogseizoen organiseert het campingteam verschillende activiteiten om de gasten te vermaken. Camping Nymindegab biedt kampeerplaatsen, trekkershutten en tiny houses.

➜ Te boeken bij: JetCamp, ANWB Camping, ACSI Eurocampings

Bekijk Familie Camping Nymindegab

2. Horsens City Camping – Midden-Jutland

Horsens City Camping, Kindvriendelijke campings Denemarken

Grote, kindvriendelijke camping gelegen aan de oostkust van Midden-Jutland. Je kunt er kampeerplaatsen, ingerichte tenten en blokhutten huren. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het overdekte zwembad op en op minigolfbaan. Verder heeft Horsens City Camping een pannaveld, snackbar en animatieprogramma.

➜ Te boeken bij: JetCamp, ANWB Camping, ACSI Eurocampings

Bekijk Horsens City Camping

3. First Camp Bøsøre Strand – Zuid-Denemarken

First Camp Bosore Strand Fyn, Kindvriendelijke campings Denemarken

Parkachtige camping in Zuid-Denemarken met directe toegang tot het strand. Waterliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. Zo kun je veel plezier beleven in het overdekte zwembad, in de waterspeeltuin en bij de zee. Daarnaast heeft First Camp Bøsøre Strand – Fyn een grote speeltuin, voetbalveld, volleybalterrein, animatie en een restaurant.

Bekijk First Camp Bøsøre Strand – Fyn

4. Skiveren Camping – Noord-Jutland

Skiveren Camping, Kindvriendelijke campings Denemarken

Leuke camping in Noord-Jutland, te midden van een adembenemend duingebied met een panoramisch uitzicht op de Noordzee. Het kampeerterrein beschikt over ruime staanplaatsen voor caravans. tenten en campers. Skiveren camping biedt alles voor een ontspannen vakantie waar zowel jij als de kinderen volop kunnen genieten. Er is een zwembad, tennisbaan, sportterrein, sauna, restaurant, indoor speeltuin en animatieprogramma.

➜ Te boeken bij: Allcamps, ACSI Eurocampings

Bekijk Skiveren Camping

5. Bryrup Camping – Midden-Jutland

Bryrup Camping, Kindvriendelijke campings Denemarken

Groen gelegen camping in de heuvels van Midden-Jutland, omringd door loofbossen en heidevelden. Voor jong en oud is er een prachtig zwembad met waterglijbaan, grote buitenspeeltuin en minigolfbaan. Bryrup Camping verhuurt kampeerplekken voor tenten, caravans en tenten.

➜ Te boeken bij: ACSI Eurocampings, ANWB Camping

Bekijk Bryrup Camping

6. First Camp Skovlund – Lillebælt – Zuid-Denemarken

First Camp Skovlund – Lillebaelt, Kindvriendelijke campings Denemarken

Fraai gelegen familiecamping in zuid-Denemarken aan zee. First Camp Skovlund – Lillebælt is een paradijs voor kinderen met een buitenzwembad, waterglijbaan, voetbalveld, entertainmentprogramma en meerdere speeltuinen. Bij de gezellige bistro kun je een hapje en een drankje afhalen.

Bekijk First Camp Skovlund – Lillebælt

7. Feddet Strand Resort – Seeland

Feddet Strand Resort, Kindvriendelijke campings Denemarken

Grootschalige gezinscamping in Seeland, pal aan het strand. Feddet Strand Resort biedt een breed aanbod aan sportieve faciliteiten zoals een voetbalveld, tennisbaan, skatebaan, klimwand, volleybalveld en de mogelijkheid om te paardrijden. Verder is er een indoor speeltuin, entertainmentprogramma, kinderboerderij, sauna, restaurant en supermarkt. Overnacht in je eigen caravan, tent of camper.

➜ Te boeken bij: ANWB camping, TUi Campingvakanties

Bekijk Feddet Strand Resort

8. Hvalpsund Familie Camping – Noord-Jutland

Hvalpsund Familie Camping, Kindvriendelijke campings Denemarken

Gastvrije familiecamping in Noord-Jutland aan de rand van een fjord. Het is mogelijk om een staanplaats, blokhut en caravan te huren. In de zomer kun je een verfrissende duik nemen in de zee of verkoeling zoeken in het zwembad. Hvalpsund Familie Camping biedt ook een speeltuin, voetbalveld, minigolfbaan, animatie en een restaurant waar je wat kunt eten en drinken.

➜ Te boeken bij: JetCamp, ANWB Camping, ACSI Eurocampings

Bekijk Hvalpsund Familie Camping

9. Boeslunde Camping – Seeland

Boeslunde Camping, Kindvriendelijke campings Denemarken

Fijne familiecamping in Seeland, op minder dan twee kilometer van de zee. Je kunt er vele activiteiten ondernemen, zoals zwemmen, paardrijden, minigolven, volleybalen en voetballen. Het animatieteam vermaakt de kinderen met een kinderdisco, brood bakken, sportwedstrijden en creatieve workshops. Op Boeslunde Camping kun je een keuze maken uit kampeerplaatsen, blokhutten en lodges.

➜ Te boeken bij: ACSI Eurocampings, JetCamp

Bekijk Boeslunde Camping

10. Camping & Familiepark West – Midden-Jutland

Camping Familiepark West, Kindvriendelijke campings Denemarken

Heerlijke camping in Midden-Jutland. Het park biedt een overvloed aan vermaak voor alle leeftijden. Gasten kunnen genieten van een buitenzwembad met glijbanen, binnenzwembad, speeltuin, vismeer, minigolf, beachvolleybal en nog tal van andere activiteiten. Bovendien worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals kampvuuravonden. Camping Og Familiepark West beschikt over kampeerplaatsen, chalets en bungalows.

Camping & Familiepark West

Lees ook: