Kindvriendelijke campings in Twente

Ga kamperen op een kindercamping in Twente. De kinderen kunnen genieten van leuke activiteiten zoals sportwedstrijden, speurtochten, ponyrijden en knutselen. De campings liggen vaak midden in de natuur en beschikken vaak over een zwembad, sportveld en uitgebreide animatie. Bekijk hier de 8 leukste kindercampings in Twente.

1. Recreatiepark Kaps

Recreatiepark Kaps, Kindercampings Twente

Gemoedelijke camping net buiten Tubbergen. De kinderen kunnen zich vermaken in het openlucht zwembad, speeltuin met airtrampoline, op het sportveld, in de indoor speeltuin, waterspeeltuin en bij de visvijver. Heb je een keer geen zin om te koken? Dan kun je terecht bij de snackbar of het sfeervolle restaurant. Het is mogelijk om op Recreatiepark Kaps kampeerplaatsen, bungalows, safaritenten en trekkershutten te huren.

Bekijk Recreatiepark Kaps

2. Camping Sallandshoeve

Camping Sallandshoeve, Kindercampings Twente

Gezellige familiecamping in Nieuw Heeten. Camping Sallandshoeve beschikt over animatie, internettoegang, speeltuin en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Huur een kampeerplaats, bungalow of luxe safaritent.

Bekijk Camping Sallandshoeve

3. Camping de Holterberg

Camping de Holterberg, Kindercampings Twente

Gezellige familiecamping gelegen bij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. In het verwarmde buitenzwembad met peuterbad kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Daarnaast beschikt Camping De Holterberg over een overdekte speeltuin, sportvelden, dierenweide, kidsclub en een gezellig restaurant waar je terecht kunt voor de lekkerste gerechten.

Bekijk Camping de Holterberg

LEES OOK: Top-10 Kindercampings in Overijssel

4. Camping De Rammelbeek

Camping De Rammelbeek, Kindercampings Twente

Grote gezinscamping aan twee beekjes in Lattrop. Op Camping De Rammelbeek kun je een voetbalveld, overdekt zwembad, springkussen, volleybalveld, overdekte speeltuin en restaurant vinden. Op een warme zomerdag kun je een verfrissende duik nemen in een recreatievrijver. Je kunt er kampeerplaatsen en safaritenten huren.

Bekijk Camping De Rammelbeek

5. Camping De Noetselerberg

Camping De Noetselerberg, Kindercampings Twente

Leuke gezinscamping in Nijverdal aan de rand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Naast kampeerplekken is er ook een ruim aanbod aan accommodaties te huur. Verblijf in een vakantiehuis, woodlodge, chalet, safarilodge, kampeerhut of lodge. Camping De Noetselerberg heeft een overdekt- en buitenzwembad, indoor speeltuin, voetbalveld, aitrampoline en bistro waar je kunt genieten van een smakelijke lunch en heerlijk diner.

Bekijk Camping De Noetselerberg

6. Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Molke, Kindercampings Twente

Gezellig vakantiepark en camping in Twente. Vakantiepark Mölke heeft een groot aanbod aan faciliteiten voor kinderen zoals een overdekt zwembad, bowlingbaan, indoor speeltuin, sportveld, kinderboerderij en animatie. Kampeer met je eigen caravan, tent of camper. Het is ook mogelijk om een lodge, bungalow, boomhut, chalet, bell-tent en safaritent te huren.

Bekijk Vakantiepark Mölke

LEES OOK: Top-25 Leukste kindvriendelijke vakantieparken in Overijssel

7. Camping De Witte Berg

Camping De Witte Berg, Kindercampings Twente

Gezellige gezinscamping bij natuurgebied Het Springendal. Camping De Witte Berg beschikt over een zwembad met schuifdak, zwemvijver met waterglijbaan, een indoor speeltuin, voetbalveld, animatie, restaurant, waterspeeltuin, bowlingbaan en je kunt er paardrijden. Ga kamperen of huur een accommodatie.

Bekijk Camping De Witte Berg

Prijzen en beschikbaarheid: Safaritenten op Camping De Rammelbeek

8. Papillon Country Resort

Papillon Country Resort, Kindercampings Twente

Levendige familiecamping niet ver van de Duitse grens. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en vouwwagens. Daarnaast zijn er stacaravans, safaritenten. lodges en bungalows te huur. Papillon Country Resort heeft een zwembad met schuifkap, zwemmeertje, waterspeeltuin, binnenspeeltuin, voetbalveld, volleybalveld en restaurant. Er worden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Bekijk Papillon Country Resort

Lees ook: