+15 foto’s | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark in Brabant

Vakantiepark Landal De Vers is een kindvriendelijk vakantiepark gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Op het park kun je mooie vakantiehuizen huren. De huisjes worden omringd door groen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het park heeft in totaal 211 accommodaties en 21 verschillende type huisjes. De comfortabele en luxe vakantiehuizen variëren van 2 tot 16 persoons huisjes en zijn van alle gemakken voorzien.

Spelen, bowlen en zwemmen

Het vakantiepark in Brabant heeft een heerlijk zwembad met peuterbad. Ook zijn er veel leuke speeltuinen en een indoorspeelplaats, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Het park heeft een midgetgolfbaan en een bowlingbaan. Je kunt er een hapje eten bij het restaurant, het grand café en de snackbar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd door Bollo de Beer.

Omgeving van het Vakantiepark Landal De Vers

Vakantiepark Landal De Vers bevindt zich op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg. Het park ligt tussen groene bossen en velden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je bent zo bij de Maasvallei, waar je het prachtige Nationaal Park de Maasduinen kunt vinden. Ook moet je zeker een kijkje nemen in het dorpje Arcen, waar je de Hertog Jan Brouwerij kunt vinden. In het dorpje Overloon vind je daarnaast het Zooparc Overloon en het Oorlogsmuseum Overloon.