15+ foto’s | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe

Landal Het Land van Bartje is een prachtig kindvriendelijk vakantiepark gelegen tussen de bossen van Drenthe. Op het luxe park is van alles te doen. Zo kun je urenlang waterpret beleven in het (overdekte) zwembad met vette waterglijbaan, klimmen en klauteren in de speeltuin, of de omgeving verkennen tijdens een wandeling of fietstocht. Verblijf in een comfortabele bungalow, luxe landhuis, of in een fijne stacaravan.

Eindeloos speelplezier

Samen plezier maken, daar draait het om. Een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, kliederen op de waterspeelplaats en jumpen op de airtrampoline. De kids beleven eindeloze pret in Bartje’s Boerderij met binnen- en buitenspeelplaats en spelen een potje tafelvoetbal of midgetgolf.

Mountainbiken door de bossen

Huur een fiets op het park en verken de aangrenzende boswachterij Odoorn-Exloo. Of verken de omgeving wandelend of met Bartje’s Deux Chevaux. Liever op een bijzondere manier de omgeving ontdekken? Probeer dan eens een Lopifit!

Overnacht in een luxe landhuis of bungalow

Landal Het Land van Bartje beschikt over 400 vrijstaande accommodaties. Er zijn 21 verschillende accommodatie types die variëren van comfortabele bungalows tot luxe boerderijwoningen met sauna.